AdWords HJÆLP

Har du brug for hjælp til Google AdWords? Vi har mange års erfaring med annoncering på Google, og vi hjælper dagligt virksomheder med at få succes online.

 

Google AdWords giver din virksomhed mulighed for at være tilstede, når dine potentielle kunder leder efter præcis dine produkter og ydelser. AdWords er en effektiv annonceplatform til at skabe hurtige resultater, da du kan betale dig for at komme over dine konkurrenter. I takt med AdWords bliver mere udbredt i virksomhedernes digitale strategier, er priserne steget proportionalt.

 

Hvis din virksomhed ikke er dygtig nok til at optimere og håndtere jeres annoncekonto korrekt, kan det priserne hurtigt komme op på et niveau, hvor jeres markedsføring ikke længere er profitabel.

 

MARTIN SØLBERG

MARTIN SØLBERG

Direktør & Digital konsulent

E-mail:      ms@clickin.dk
Mobil:       51 91 11 36

3 grunde til at vælge os

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

Få hjælp af et certificeret AdWords bureau

Vi er et certificeret AdWords bureau, der har mange års erfaring med håndtering og optimering af vores kunders AdWords konto. Vores mange års erfaring og dedikeret konsulenter sikrer, at I får resultater og rentabel markedsføring på annonceplatformen.

 

En korrekt opsætning og struktur sikrer jer lavere klikpriser end jeres konkurrenter. Vi sørger for at jeres konto konstant byder det rigtige beløb de rigtige søgeord. Vi vil løbende evaluere kontoen og lave de nødvendige ændringer for at din virksomhed på det optimale ud af jeres annoncering i Google.

Professionel PARTNER

Vi vil både stå for at udarbejde den komplette strategi samt eksekvere på den. Vi vil være din professionelle samarbejdspartner og rådgiver igennem hele processen. Vi ved hvor vigtigt det er for din forretning, at du tjener penge på din markedsføring.

 

Ved at vælge os som certificeret bureau sikrer du, at vi konstant uddanner os i platformen og optimerer din konto til de absolut nyeste ændringer i markedet.

Få et komplet tilbud

Vi vil meget gerne lave en komplet analyse af din virksomhed og din branche for at vurdere, hvor rentabel AdWords vil være for jer.

 

Du er meget velkommen til at ringe til os på 70 40 45 72 eller udfylde vores kontaktformular. Så vil en af vores konsulenter gennemgå din situation og komme ud til jer og holde et uforpligtende oplæg omkring, hvordan I vil kunne benytte AdWords mest effektivt.

Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.

{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.