+42%

Nye brugere
+396%
Flere besøg
+1.067%
Øget synlighed

Backup Bird var nystartet og manglede flere brugere til deres service i Danmark, USA og England.

Vores primære opgave var derfor at få udarbejdet og eksekveret på en linkbuilding strategi for at øge sidens autoritet. Vi fik hurtigt i samarbejde med Backup Bird samlet en liste over relevante branchespecifikke links og mulige linkmuligheder, hvorefter vores konsulent gik i gang med at eksekvere på strategien.

Da vi begyndte at få volume i forhold til besøgende på hjemmesiden, valgte vi at sætte de første remarketing kampagner op i Google AdWords på både Display netværket og RLSA (søgenetværket)

Efter vores konsulent gik i gang med optimeringen på Back Bird, kunne vi hurtigt se, at vores strategi gav et synligt afkast. Vi kunne se et kontinuerligt voksende besøgstal fra de kanaler, vi arbejdede med og et øget antal nye brugere.

 

Backup Bird er en backup tjeneste, der hjælper virksomheder samt systemadministratorer med hurtigt og nemt at tage backup af deres servere og databaser.

Basecare organiske besøg
+395,59% flere organiske besøg

Organiske besøg

Vi fik identificeret relevante søgetermer og oprettet landingssider, som vi kunne optimere vores søgeord i mod. Vi fik udarbejdet relevante tekster med LSI søgeord, og vi kunne herefter se at antallet af organiske besøg steg.

Ny brugere

Når vi arbejder med projekter, så arbejder vi på alle parametre, der kan skabe succes for vores kunder. Med Backup Bird fik vi også arbejdet med konverteringsraten, hvorefter antallet af nye brugere steg markant med 41,18%.

Basecare organiske besøg
+41,18% flere konverteringer / nye brugere
Basecare organiske besøg
En øget synlighed på +1.067%

Øget synlighed

Vores fokus blev hurtigt at fokusere på det amerikanske marked, hvor der var mest volume. Vi fokuserede derfor på gode links fra internationale domæner (.com), som gav en øget synlighed i søgemaskinerne på 1.067%.

Gennemsnitsplacering

Vi arbejdede målrettet med de landingssider, som vi havde oprettet til formålet. Alle On-Page parametre blev optimeret for at sikre den bedste placering på vores fokus søgeord. Efter 5 måneder var vores gennemsnitsplacering på 26.

Basecare organiske besøg
En gennemsnitsplacering fra 162 til 26
Vi ved, hvad der er vigtigt for din forretning

"

Click in har stået for søgemaskineoptimeringen af Backup Bird, og deres proaktive indsats har øget vores synlighed og salg markant. Vi kunne hurtigere end forventet se effekten af den strategi, som de udarbejde og efterfølgende implementeret på siden."

 
Anders
Anders Møller
Partner - Backup Bird ApS