Backup Bird

Backup Bird hjemmeside
 

Backup Bird er en backup tjeneste, der hjælper virksomheder samt systemadministratorer med hurtigt og nemt at tage backup af deres servere og databaser.

Backup Bird placeringer seo
En gennemsnitsplacering fra 162 til 26 på kun 3 måneder
Backup Bird synlighed
En øget synlighed på +1.067% efter 5 måneder
Backup Bird besøgstal
+395,59% flere organiske besøg
Backup Bird konverteringer
+41,18% flere konverteringer / nye brugere
 

Udfordring

Backup Bird var nystartet og manglede flere brugere til deres service i Danmark, USA og England.

Løsning

Backup Bird hjemmesiden og platformen var udviklet af kompetente interne udviklere, og derfor var der, da vi kom ind, styr på det tekniske fundament.

Vores primære opgave var derfor at få udarbejdet og eksekveret på en linkbuilding strategi for at øge sidens autoritet. Vi fik hurtigt i samarbejde med Backup Bird samlet en liste over relevante branchespecifikke links og mulige linkmuligheder, hvorefter vores konsulent gik i gang med at eksekvere på strategien.

Da vi begyndte at få volume i forhold til besøgende på hjemmesiden, valgte vi at sætte de første remarketing kampagner op i Google AdWords på både Display netværket og RLSA (søgenetværket)

Resultater

Efter vores konsulent gik i gang med optimeringen på Back Bird, kunne vi hurtigt se, at vores strategi gav et synligt afkast. Vi kunne se et kontinuerligt voksende besøgstal fra de kanaler, vi arbejdede med og et øget antal nye brugere.

+41,18% nye brugere

+359,59% flere organiske besøg

+1.067% øget synlighed