Basecare A/S ville gerne øge deres organiske trafik og generelle synlighed overfor potentielle kunder i søgemaskinerne.

Vi startede med at udarbejde en komplet strategi for Basecare for at ramme den ønskede målgruppe og dette segment for deres konsulentydelser og services.

Vi gik i gang med at tilrette de tekniske faktorer, tilrette den nuværende On-Page opsætning samt udarbejde en komplet linkbuilding strategi. Linkbuilding strategien indebar branchespecifikke links samt links vi gennem vores erfaring vidste ville øge sidens autoritet.

Efter vi fik tilrettet de tekniske fejl, rettet On-Page faktorerne til samt eksekveret på linkbuilding strategien, viste det sig hurtigt, vi fik øget synlighed for Basecares potentielle kunder.

 

Basecare A/S er en dansk konsulent virksomhed, der leverer 24/7 IT overvågning og Oracle ekspertise til danske virksomheder.

Basecare organiske besøg
+17,55% flere organiske besøg

Organiske besøg

Selvom der ikke var mange søgninger i forhold til Basecares marked, så lykkedes det os at øge antallet af organiske besøg med 17,55% på kun 2 måneder. Vi fik målrettet de rigtige landingssider mod de udvalgte søgeord fra vores søgeordsanalyse.

Gennemsnitsplacering

Efter en komplet teknisk gennemgang og branchespecifikke links til hjemmesiden, kunne vi se en gennemsnit placering, der var gået fra 16,2 til 2,1 på kun to måneder.

Basecare organiske besøg
En gennemsnitsplacering fra 16,2 til 2,1