+107%
Flere besøg
 
+1.400%
Øget synlighed
 

Effektiv bygge- og skadeservice A/S ønskede flere relevante besøg fra de organiske resultater for at øge deres synlighed for potentielle kunder.

Vi startede med at lave en komplet søgeordsanalyse for at identificerer, hvilke termer Byg og Skades kunder bruger, når de leder efter deres services.

Efterfølgende gik vi straks i gang med at tilrette det tekniske fundament, så vi var sikre på, at søgemaskinerne kunne crawle siden og forstå indholdet på de pågældende undersider. Samtidig med dette udarbejdede vores konsulent en komplet plan for, hvordan vi fremtidigt kunne tiltrække relevante og autoritære links, samt vi gik i gang med linkbuildingen til hjemmesiden.

Da vi begyndte at få de første topplaceringer, kunne vi tydeligt se at besøgstallet fra de organiske resultater steg betydeligt, og vi fortsatte med den lagte strategi.

 

Byg og Skade (Effektiv bygge- og skadeservice A/S) er en håndværker virksomhed, der udfører skadeservice og kvalitetsbyggeri til kunder på hele Sjælland.

Basecare organiske besøg
+43,37% flere organiske besøg

Organiske besøg

Vi fik hurtigt identificeret relevant søgeord og strukturet siden efter de søgeord, som vi gerne vil ranke på. Udover dette fik vi oprettet de relevante landingssider og optimeret disse.

Gennemsnitsplacering

Vi optimerede hele den tekniske platform således, at vi var sikre på at søgemaskinerne crawlede de rigtige sider og siden loadede hurtige nok. Dette medførte en gennemsnitplacering på 5,7 på kun 2 måneder.

Basecare organiske besøg
En gennemsnitsplacering fra 23,1 til 5,7 på 2 måneder
Basecare organiske besøg
En øget synlighed på +1.400%

Øget synlighed

Allerede fra starten af samarbejdet lavede vi en komplet plan for, hvordan vi kunne skaffe relevante links. Vi gik i gang med at udarbejde de første gode links fra dag ét og det medførte en øget synlighed på 1.400%.