CASE
Sommerferie.nu
Sommerferie.nu manglede øget synlighed i søgemaskinerne for at tiltrække både nye lejere og udlejere. Sommerferie.nu er en digital platforme, der nemt formidler kontakt mellem private lejere og udlejere.
+73%

Flere konverteringer

+22%
Flere besøg
+166%
Øget synlighed

Sommerferie.nu havde en meget stor side, hvilket gav mange tekniske problemer. Vores primære opgave var derfor at lægge en komplet strategi til at sikre, at vi optimerede de rigtige søgeord mod de rigtige sider samt undgik tekniske fejl på siden.

Vi udarbejdede en komplet søgeordsanalyse og lavede en stor teknisk gennemgang af siden for at se, hvordan vi undgik duplikeret indhold og andre tekniske fejl.

Vi gik i gang med at implementere strategien og rette de tekniske fejl fra den gennemgående rapport for at sikre søgemaskinerne læste og crawlede siden korrekt uden tekniske fejl, der kunne hæmme sidens placeringer.

Efter de tekniske implementeringer blev udført, så vi hurtigt en stigning i antal besøg samt antallet af brugere, der henvendte sig til udlejerne.

 

Sommerferie.nu er en internetportal, der giver private udlejere mulighed for at leje deres ferielejlighed ud til feriegæster i Danmark, England og Tyskland.

Basecare organiske besøg
+22,37% flere organiske besøg

Organiske besøg

Vi udarbejde en komplet SEO-analyse af hjemmesiden, så vi kunne rette de tekniske fejl, der måtte være på siden. De tekniske ændringer medførte vi fik fjernet over 25.000 undersider og antallet af organiske besøg steg med 22,37% allerede et par måneder efter.

Flere konverteringer

Målet med hele projektet var at sikre flere organiske besøg til hjemmesiden, så vi kunne få flere konverteringer, som var kontakt til de enkelte husejere. Den øgede trafik og den øgede relevans gav 72,37% flere konverteringer.

Basecare organiske besøg
+72,37% flere konverteringer
Basecare organiske besøg
En gennemsnitsplacering fra 20,2 til 12,8 på 2 måneder

Gennemsnitsplacering

Vi fik fundet en masse relevante søgeord og opbygget hjemmesidens struktur efter disse søgeord. Vi fik herefter optimeret landingssider med almen On-Page SEO, og dette kunne hurtigt ses på placeringerne i søgemaskinerne.

Øget synlighed

Vi fik både udarbejdet og eksekveret på en komplet linkbuilding strategi, der skulle sikre links i både Danmark, England og Holland. Dette medførte en øget synlighed i søgemaskinerne efter kun 2 måneder.

Basecare organiske besøg
En øget synlighed på +166%