CASE
Visuel A/S
Visuel Byg manglede flere relevante leads / henvendelser gennem deres digitale tilstedeværelse.

+315%

Flere leads
+349%
Flere besøg
+4.855%
Øget synlighed

Visuel Byg manglede flere relevante leads / henvendelser gennem deres digitale tilstedeværelse.

Visuel Byg manglede synlighed i søgemaskinerne i både de organiske og betalte resultater. Vi udarbejdede en komplet strategi i forhold til søgemaskineoptimeringen og PPC annonceringenfor at maksimere deres synlighed for potentielle købere.

Vores konsulent satte komplet sporring op på siden, og vi fik hurtigt sat remarketing op på Display netværket, RLSA (søgenetværket) samt oprettet et retargeting flow på Facebook.

I det konkurrenceprægede marked optimerede vi mod de konkurrenceprægede søgeord, der havde mest volume. Dette betød, vi måtte bruge størstedelen af tiden på at tiltrække relevante og autoritære links til siden.

I takt med de stigende placeringer i søgemaskinerne samt den relevante trafik vi fik gennem PPC annonceringen, begyndte både besøg og henvendelser / leads at stige markant.

 

Visuel Byg A/S er en dansk typehusvirksomhed, der bygger typehuse, træhuse, funkishuse samt planhuse over hele Sjælland.

Basecare organiske besøg
+315,15% flere leads / henvendelser 

Flere henvendelser

Målet med samarbejdet var at sikre flest mulige relevante leads/henvendelser. Hele strategien var derfor bygget op omkring at målrette annonceringen mod personer, der var klar til at få bygget et nyt hus. Efter kort tid kunne vi konstatere 315% flere leads.

 

Flere besøg

Vi udarbejde en søgeordsanalyse, hvor vi fandt frem til dé søgeord, hvor vi kunne ramme flest mulige potentielle nybyggere. Vi fik udarbejdet de relevante undersider og optimeret disse mod vores fokus søgeord. 

Basecare organiske besøg
+348,85% flere organiske besøg
Basecare organiske besøg
En øget synlighed på +4.855% 

Øget synlighed

Vi udarbejde en komplet strategi for, hvordan vi fremtidigt skulle skaffe relevante links til hjemmesiden. Efter blot et par måneder kunne vi se en synlighed i søgemaskinerne, der var steget med 4.855% siden vi startede.

Gennemsnitsplacering

Vi gennemgik hele hjemmesidens tekniske fundament og fik implementeret de nødvendige tekniske ændringer for at søgemaskinerne kunne læse siden. Vi fik rettet redundant og duplikeret indhold, som medførte stigende placeringer i søgemaskinerne.

Basecare organiske besøg
En gennemsnitsplacering fra 22 til 5,5