CASE
West Soft Development
West Soft Development manglede flere relevante leads / henvendelser gennem deres digital tilstedeværelse.
+107%
Flere leads
+63%
Flere besøg
+136%
Øget synlighed

West Soft Development manglede flere relevante leads / henvendelser gennem deres digital tilstedeværelse.

West Soft Development har et godt fundament med nogle gode placeringer i søgemaskinerne, da vi tog fat i optimeringen. Vi gik i gang med udarbejdelse af en komplet linkbuilding strategi samt lagt en strategi for, hvordan vi igennem PPC annonceringen og søgemaskineoptimeringen fik ramt deres primære målgruppe.

Vi fik udarbejdet en komplet linkbuilding plan og eksekveret på den. Samtidig fik vi startet vores PPC annoncering op inkl. remarketing gennem Display netværket. Vi kunne hurtigt identificere segmenter og termer, der gav konverteringer, og planlagt et effektivt budget ud fra disse data.

Siden var plaget en for agressiv linkbuilding fra det tidligere arbejde, og vi identificerede hurtigt uheldige links, der blev disallowed, hvorefter vi hurtigt kunne se en stigning i synligheden.

Vi fik hurtigt testet vores hypoteser og identificeret de kanaler, der performede bedst. Dette gav et betydeligt afkast i både besøg, synlighed og leads.

 

West Soft Development A/S er en dansk softwarevirksomhed, der udvikler intelligent software til større danske og udenlandske virksomheder.

Basecare organiske besøg
+106,67% flere leads

Flere leads

Vi fik hurtigt gennemgået West Soft Developments AdWords konto, hvorefter vi lavede om på strukturen, så vi hurtigt kunne få nogle flere leads. Efter kun en måneds arbejde kunne vi se en generel stigning på 106,67% flere henvendelser.

Flere besøg

Siden var plaget af uheldige links fra det tidligere arbejde, og det handlede for os om hurtigst muligt at få en naturlig linkprofil. Vi gik i gang med at identificere links, der blev disallowed i Google Search Console. Efter vi fik gennemgået siden steg vi med 63,49% i organiske besøg.

Basecare organiske besøg
+63,49% flere organiske besøg
Basecare organiske besøg
+136% øget synlighed

Øget synlighed

Efter vi indgik samarbejdet var det tydeligt, at vi skulle fokusere på de større søgeord, der kunne skabe betydelig større synlighed og antal besøg. Vi valgte derfor at holde fokus på App udvikling, der efter få måneder viste sig at være det rigtige.

Vi ved, hvad der er vigtigt for din forretning

"

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/AdWords) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning."

 
Ronni Madsen
Ronni Madsen
Adm. direktør - Uptime Development A/S