Case

Backup Bird

Backup Bird var nystartet og manglede flere brugere til deres service i Danmark, USA og England gennem målrettet digital marketing.

SÅDAN FIK Backup Bird 152% FLERE brugere

Vi skulle fokusere på de store markeder, hvor vi volumen i forhold til søgninger var markant større i Danmark. Et målrettet fokus på USA skabte en fordobling af brugere.

Backup Bird

Backup Bird er en backup tjeneste, der hjælper virksomheder samt systemadministratorer med hurtigt og nemt at tage backup af deres servere og databaser.

Longtail og linkbuilding

Vi startede med at identificere, hvilke søgeord vi burde fokusere på i forhold til arbejdet med SEO. Vi fandt hurtigt frem til, at der skulle være øget fokus på longtail søgeord. Her kunne vi besvare nogle af brugernes problemstillinger med henvisning til selve backupsystemet.

USA er generelt mere konkurrencepræget end det danske marked. Det var derfor væsentligt, at vi fik udarbejdet en plan for at skaffe relevante indgående links og eksekvere på planen for dag 1.

Dette medførte af vores gns. placering på udvalgte søgeord gik fra 126 til 26 på kun 4 måneders intensivt arbejde med SEO.

Ekskevering

Vi kunne allerede efter et par måneders arbejde se, at vores strategi tiltrak relevante besøg. Vi skulle derfor til at konvertere disse besøg til aktive brugere på systemet (trial). Vi gik derfor i gang med målrettet konverteringsoptimering, hvor vi kunne identificere hvilke features brugerne så som vigtigste.

Herefter gik vi også målrettet i gang med Display annoncering, hvor vi både kunne kommunikere ud, hvad systemet kunne hjælpe dem og deres virksomhed med. Dette blev både gjort til tidligere besøg på hjemmesiden og potentielle kunder baseret på Custom Intent Audience.

Dette medførte antallet af brugere steg med 152% og antallet af besøg på siden steg med over 300%.

%

Flere brugere

%

Flere besøg

%

Øget synlighed

%

Øget konverteringsrate

______Udtalelse

Click in har stået for søgemaskineoptimeringen af Backup Bird, og deres proaktive indsats har øget vores synlighed og salg markant. Vi kunne hurtigere end forventet se effekten af den strategi, som de udarbejdede og efterfølgende implementerede på siden.
{

Anders Møller

Backup Bird ApS

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Vi lever af tilfredse kunder – Se nogle af vores succesfulde cases herunder.

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.