Case

Dinbyggerådgiver

Dinbyggerådgiver ønskede at få flere konkrete leads uden at øge deres nuværende Google Ads (Search og Display) budget.

SÅDAN FIK DINBYGGERÅDGIVER 266% FLERE KONKRETE LEADS

I et marked hvor klikpriserne i Google Ads er høje, var det vigtigt at sætte øget fokus på relevans og kvalitet. Dette sikrede både budgetreducering og flere leads.

dinbyggerådgiver.dk

Dinbyggerådgiver er byggerådgiver / byggesagkyndig, der hjælper med på sidelinje, når der skal købes nyt hus eller det gamle skal renoveres.

Struktur og søgeord

Branchen er kendt for at have meget høje klikpriser grundet den store konkurrence. Det var derfor vigtigt at få sorteret ud alt det irrelevante for at give mere plads til de søgeord, der konverterede. Vi gik i gang med en større proces, hvor vi med historiske data fra de sidste 2 år kunne tilføje over 450 negative søgeord.

Samtidig med dette ændrede vi strukturen på kontoen således, at vi hurtigere kunne få et overblik over kampagner, ydelser og geografiske områder, der performede bedst og værst. Dette medførte en budgetreducering på -27% samtidig med antallet af henvendelser steg.

Ekskevering

Dinbyggerådgiver havde før vi overtog projektet ikke arbejdet med display annoncering i Google Ads. Branchen er kendt for en kort købsrejse, og vi valgte derfor kun at køre vores remarketing annoncer i 2-3 dage efter besøget på hjemmesiden.

Udover dette fik vi opsat Custom Intent Audiences baseret på både konkurrenter, søgeord og adfærd. I flere tilfælde viste det sig, at vores display annoncering performede bedre end vores søgeannoncer.

Sammenlagt blev prisen pr. henvendelse reduceret med -31%.

%

Flere henvendelser

%

Flere besøg

%

Budget reduceret

%

Pris pr. henvendelse

______Udtalelse

Dinbyggerådgiver.dk har med stor succes anvendt Click In SEO/Google Ads og facebook annoncer. Vi har optimeret vores markedsføringsbudget samtidigt med at vi har gennemført på vækst på mere end 400% over en tre årig periode. Jeg kan på det varmeste anbefale hele teamet bag Click In og deres professionelle måde at arbejde på.
{

Anders Hagemann

DinByggerådgiver.dk

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Vi lever af tilfredse kunder – Se nogle af vores succesfulde cases herunder.

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.