Case

UPTIME DEVELOPMENT

Uptime Development ønskede flere relevante leads / henvendelser gennem øget fokus på SEO og Google Ads.

SÅDAN FIK UPTIME DEVELOPMENT 319% FLERE HENVENDELSER

En komplet digital marketing med stor fokus på SEO og Google Ads gav Uptime Development flere relevante henvendelser til en lavere pris pr. henvendelse.

Uptime development

Uptime Development er en estisk-ejet softwarevirksomhed, der udvikler intelligent software til større danske og udenlandske virksomheder.

SEO

Da vi overtog projektet, havde Uptime Developments hjemmeside en fint teknisk fundament. Vi kunne hurtigt finde betydelige fejl, der gjorde det svært for søgemaskinerne at crawle og forstå hjemmesiden korrekt.

Der var i forvejen et par gode landingssider, der kunne trække trafik ind. Vi gik ind og udvidede antallet af landingssider betydeligt. Landingssiderne havde fokus på specialiserede søgeord i slutningen af kunderejsen.

Flere af de søgeord, som vi gerne ville rangere på krævede flere relevante links. Vi udarbejdede herefter en komplet linkbuilding plan og eksekverede på den efterfølgende.

Google Ads

Uptime Development kørte I forvejen Google Ads, men kom til os med et ønske om at få mere ud af det eksisterende budget. Vi giv derfor i gang med at gennemgå kontoen for alle de søgeord, der var irrelevante for deres forretning og de ”drømmekunder”, som de ønskede. Alene dette sikrede at budgettet fald med -30% uden at påvirkede antallet af henvendelser.

Vi udarbejdede en ny struktur baseret på hjemmesidestrukturen og oprettede specialiserede kampagner mod de undersider/ydelser vi også oprettede i SEO arbejdet. Dette medførte et øget antal henvendelser på 20% og samtidig en mere overskuelig struktur.

%

Flere henvendelser

%

Flere besøg

%

I budget

%

Pris pr. henvendelse

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Vi lever af tilfredse kunder – Se nogle af vores succesfulde cases herunder.

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuel A/S

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.