Digital strategi

Vi hjælper med at udarbejde og eksekverer på en komplet digital strategi, der har fokus på de rigtige digitale kanaler med de helt rigtige budskaber.

Hver gang vi opstarter et nyt projekt med en ny kunde, udarbejder vi altid en komplet digital strategi. Strategien skal kortlægge den digitale kunderejse i branchen, hvorefter vi kan tilrettelægge den digitale markedsføring herefter.

Vi arbejder ikke på enkelte platforme, men sørger vi at vi konstant skaber synergi og merværdi i sammenspillet mellem de forskellige platforme. Hvad enten du søger SEO, Google Ads eller Facebook annoncering, så vil alle disse kanaler være med i den digitale strategi.

Vi vurderer i samarbejde med dig, hvor mange resurser og budget, der skal allokeres ud til de forskellige platforme.

MARTIN SØLBERG

MARTIN SØLBERG

Direktør & Digital konsulent

E-mail:      ms@clickin.dk
Mobil:       51 91 11 36

3 grunde til at vælge os

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

Sådan er vores digitale strategi

Løbende evaluering

I dag ændre den digitale adfærd samt de digitale kanaler sig hurtigt, og vi er derfor nødt til konstant at være på forkant med vores digitale strategi.

Vi vil derfor løbende evaluerer strategien for at sikre, at vi konstant er tilstede på de rigtige kanaler på det rigtige tidspunkt. Vi vil altid holde dig opdateret i processen og klar til at skifte retning, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores fornemste opgaver er konstant at levere de bedste resultater til vores kunder.

 

Måling af resultater

Når vi har udarbejdet en komplet strategi, er det vigtigt at vi kan måle det eksakte resultater/afkast for at sikre, at vi når vores målsætninger.

Vi vil derfor altid opsætte de vigtigste KPI’er, som vores kunder konstant kan følge i vores rapporteringssystem. Disse KPI’er vil aftales i samarbejde med kunden for at sikre, at det er de rigtige ting, som vi måler på.

Det kan eksempelvis være:

  • Opkald
  • Udfyldt kontaktformular
  • Klik på telefon nummer
  • Klik på E-mail
  • Download af katalog
  • Download af prisliste
  • Download af whitepaper

Eksekvering af den digitale strategi

Udover udarbejdelsen af den digitale strategi, som vi gør i starten af hvert samarbejde, vil vi også eksekvere på den i det omfang, som kunden ønsker.

Vi kan stå for hele eller dele af strategien ud fra, hvor mange resurser I har in-house i virksomheden. Vi hjælper både på et rådgivende eller eksekverende niveau i alle størrelsesordner.

Hvis du ønsker en komplet digital strategi, så er du velkommen til at kontakte os på 71 96 93 10 eller skrive til info@clickin.dk.

Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.

{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.