Kompetence

E-MAIL MARKETING

Vi hjælper vores kunder med at opbygge e-maillister og udsende succesfulde kampagner, der skaber salg og henvendelser.

E-mail marketing er en effektiv måde at øge kendskabet til jeres virksomhed og løbende få flere salg eller henvendelser. Med en rigtig strategi i forhold til at indsamle de rigtige leads / e-mailadresser samt målrettet udsendelse af det rigtige indhold, kan I få utrolig gode resultater.

E-mail markedsføring er en proces, hvor I løbende kan sende relevante nyheder, tilbud, tiltag eller lignende ud til personer, der kender jeres virksomhed i forvejen.

Vi hjælper løbende vores kunder med både indsamling af leads, udarbejdelse af de konkrete kampagner samt automatisering af hele processen.

MARTIN SØLBERG

Direktør & Performance Marketing Specialist

ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Sådan arbejder vi med Email marketing

Indsamling af leads / E-mails

Indsamling er leads/e-mailadresser er det vigtigste i din E-mail markedsføring. Hvis du ikke har relevante personer på dit nyhedsbrev, er dine e-mails ubetydelige. Vi hjælper vores kunder med at indsamle relevante personer på deres nyhedsbrev igennem digital markedsføring.

Udarbejdelse af indhold

Vi hjælper med enten at udarbejde indhold eller opsætte de enkelte kampagner. I nogle tilfælde ønsker I måske at skrive indholdet selv. Vi sørger for at nyhedsbrevet er opsat korrekt, ser godt ud på mobile enheder, samt ikke bliver fanget i folks spammappe.

Splittest af kampagner

I større kampagner giver det mening løbende at splitteste for at finde de budskaber, grafiske opsætninger etc., som folk tager bedste imod. Vi hjælper med at udarbejde en komplette splittest løbende, så I får mest værdi ud af de e-mail I udsender til jeres nyhedsbrev.

Automatisering af E-mails

I de fleste tilfælde giver det mening at opsætte en automatiseret serie af e-mails, som folk de skal modtage. Enten til hele listen eller segmenterede dele af den. Vi hjælper jer med at segmentere og opsætte automatiserede e-mailserier og efterfølgende måle værdien af dem.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med E-mail marketing

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.