E-MAIL MARKETING

Vi hjælper vores kunder med at opbygge e-maillister og udsende succesfulde kampagner, der skaber salg og henvendelser.

E-mail marketing er en effektiv måde at øge kendskabet til jeres virksomhed og løbende få flere salg eller henvendelser. Med en rigtig strategi i forhold til at indsamle de rigtige leads / e-mailadresser samt målrettet udsendelse af det rigtige indhold, kan I få utrolig gode resultater.

E-mail markedsføring er en proces, hvor I løbende kan sende relevante nyheder, tilbud, tiltag eller lignende ud til personer, der kender jeres virksomhed i forvejen.

Vi hjælper løbende vores kunder med både indsamling af leads, udarbejdelse af de konkrete kampagner samt automatisering af hele processen.

MARTIN SØLBERG

MARTIN SØLBERG

Direktør & Digital konsulent

E-mail:      ms@clickin.dk
Mobil:       51 91 11 36

3 grunde til at vælge os

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

Sådan arbejder vi med E-mail marketing

Indsamling af leads / E-mails

Indsamling er leads/e-mailadresser er det vigtigste i din E-mail markedsføring. Hvis du ikke har relevante personer på dit nyhedsbrev, er dine e-mails ubetydelige. Vi hjælper vores kunder med at indsamle relevante personer på deres nyhedsbrev igennem digital markedsføring.

Udarbejdelse af indhold

Vi hjælper med enten at udarbejde indhold eller opsætte de enkelte kampagner. I nogle tilfælde ønsker I måske at skrive indholdet selv. Vi sørger for at nyhedsbrevet er opsat korrekt, ser godt ud på mobile enheder samt ikke bliver fanget i folks spammappe.

Splittest af kampagner

I større kampagner giver det mening løbende at splitteste for at finde de budskaber, grafiske opsætninger etc., som folk tager bedste imod. Vi hjælper med at udarbejde en komplette splittest løbende, så I får mest værdi ud af de e-mail I udsender til jeres nyhedsbrev.

Automatisering af E-mails

I de fleste tilfælde giver det mening at opsætte en automatiseret serie af e-mails, som folk de skal modtage. Enten til hele listen eller segmenterede dele af den. Vi hjælper jer med at segmentere og opsætte automatiserede e-mailserier og efterfølgende måle værdien af dem.

Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.