Kompetence

Google Shopping

Vi hjælper webshops med at øge salget og opnå højere ROAS med opsætning og optimering af deres Google Shopping kampagner.

Google shopping giver jeres virksomhed/webshop mulighed for at få vist jeres produkter øverst i Google søgeresultater. Med såkaldte PLA (Product Listing Ads) vil brugeren kunne se billede, overskrift, pris samt eventuel rabat direkte i Google søgeresultater.

Vi ser næsten altid at Google Shopping (PLA) skaber markant bedre resultater end almene søgeannoncer. Vi vil derfor altid sætte jeres Google Shopping annoncer op som det første og herefter påbegynde opsætningen søgeannoncer.

Vi hjælper både med opsætning-/udtræk af feed, opsætning af annonce samt løbende optimering af kampagnerne.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Sådan arbejder vi med Google Shopping

Opsætning af feed

Ved opstart af samarbejde med os, vil vi altid sikre at dit feed fungerer og opdateres 100% korrekt og automatisk. Selvom du tidligere har kørt Google Shopping kampagner, vil vi gennemgå hele dette set-up for at sikre det bedste resultat.

Vi vil oftest kunne køre videre på dit eksisterende set-up med rådgiver og hjælper gerne med at kunne optimere dit feed yderligere ved eventuel at køre feedet igennem en 3. parts udbyder.

Opsætning af kampagner

Når feedet er opsat korrekt og 100% automatiseret, vil vi gå i gang med oprettelse af kampagner og struktureringen af kontoen. Vi vil strukturere kontoen alt efter jeres hjemmesidestrutkur, branche (sæsonudsving), profitmarginer etc.

Den korrekte opsætning af kampagner er vigtigt for den kommende optimering af kampagnerne, og vi vil derfor efterfølgende forklare hvordan og hvorfor vi har struktureret kontoen således.

Løbende optimering

Vi vil typisk have en aftale omkring løbende optimering af kontoen. Vi vil sørge for at vi nå de aftalte målsætninger (salg og ROAS), som vi har aftalt i starten af samarbejdet. I den løbende optimering vil vi både optimere kampagner og feedet for at I kan opnå de bedste resultater.

Tracking af resultater

Vi sørger for at sætte komplet tracking op, så I løbende kan følge resultater og målsætning. Vi vil typisk sætte et minimum ROAS-mål, som vi skal opnå for at annonceringen er profitabelt for jer. I vil få fuldt adgang til vores rapporteringssystem, hvor I kan følge dette dagligt.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med Google Shopping

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.