YouTube annoncering

Vi hjælper virksomheder med at opsætte og målrette deres kampagner/videoer på YouTube til den rigtige målgruppe i det rigtige format.

YouTube er igennem de seneste år blevet større og større, og det giver jeres virksomhed mulighed for at benytte platformen til målrettet annoncering.

YouTube er på nuværende tidspunkt ikke kendt som den digitale platform, der kan skabe mest direkte salg eller henvendelser til jeres virksomhed. Det giver jer dog mulighed for at præge jeres brugere med målrettede budskaber til en attraktiv pris (sammenlignet med andre digitale platforme).

Vi hjælper jer med at opsætte, målrette og optimere jeres kampagner på YouTube, så I får mest ud jeres marketing budget.

MARTIN SØLBERG

MARTIN SØLBERG

Direktør & Digital konsulent

E-mail:      ms@clickin.dk
Mobil:       51 91 11 36

3 grunde til at vælge os

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

Sådan arbejder vi med Youtube annoncering

Videoproduktion

For at annoncere på YouTube skal du bruge en video, som brugerne skal se. Principielt kan du bruge alle videoer på YouTube til annoncering, men vi anbefaler klart at du får lavet en specifik til formålet.

Vi kan i nogle tilfælde hjælpe eller rådgive jer med produktionen af en video til annonceringen. Hvis dette ikke er tilfældet, vil vi kunne sende videre til en samarbejdspartner.

Opsætning af kampagne

Når I har fået udarbejdet en eller flere videoer til annonceringen, vil vi kunne stå for en korrekt opsætning af kampagnen eller videoen. Der findes flere formater med vidt forskellige afregningsmetoder, som vi rådgiver jer omkring.

Optimering af jeres kanal

YouTube er verdens 2. største søgemaskiner, og vil derfor kunne være sikker på at folk vil komme forbi jeres kanal. Vi vil sikre, at jeres kanal fremstå korrekt og flot hvis potentielle kunder skulle komme forbi eller abonnere på kanalen.

Løbende optimering

Når kampagnen/videoen har fået nok data til evaluering, vil vi rapportere tilbage til jer og optimere kampagnen yderligere. Optimeringen skal sikre, at vi er sikker på at ramme den rigtige målgruppe med det helt rigtige budskab.

Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.