Google Analytics Bureau

 
 

Dybdegående analyse

Vores eksperter er behjælpelige med at foretage mere dybdegående og avancerede analyser, der gør det muligt for jer at træffe beslutning baseret på data og ikke mavefornemmelse.

Google Analytics (GA) er som udgangspunkt meget simpelt at sætte op i den simple version. Det er dog langt fra alle, der får det maksimale udbytte ud af deres Google Analytics data. Vi kan hjælpe jer med at måle på de rigtige KPI'er i Analytics samt kræve simple og overskuelige dashboards, der kan vises i realtid i Google Analytics samt sendes til jer i automatiserede rapporter direkte fra Analytics.

Effective Web Development Solutions

Korrekt data er alfa omega for at få succes med sin digitale markedsføring. Google Analytics hjælper jer til at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til marketingsbudgettet. Derfor er det vigtigt, at I får alle data og jeres data er korrekte. Vi hjælper jer med alt fra opsætning af Google Analytics (GA), opsætning af mål og dashboards til efterfølgende rådgivningsarbejde til at måle på de helt rigtige KPI'er næste gang I ændre jeres online strategi.

Mål på hændelser

Desværre vælger de fleste kun at måle på, hvor mange besøg, henvendelser og salg, de får. Der er guld at hente, hvis I kender de præcise hændelser og klik som brugerne foretager før de vælger, eller ikke vælger dét, som I vil have dem til.

Automatisering 

De fleste glemmer på farten at tjekke op på deres Google Analytics konto - Ved at udarbejde automatiserede rapporter, der måler på de vigtigste KPI'er, sikrer det jeres virksomhed, at I altid ved, hvordan det går med jeres digitale tilstedeværelse.

Effective Web Development Solutions

I behøver ikke have kendskab til Google Analytics for at vælge os til jeres Google Analytics opsætning og håndtering. Vi klarer hele processen, og lærer jer de vigtigste begreber, I bør kende for at kunne se, hvordan det går med jeres digitale markedsføring på de forskellige platforme - Vi sætter mål og KPI'er op og sikrer, at de kommer med de rapporter som I får fra Analytics. På denne måde får I hurtigt et overblik og status, og I kan hurtigt begynde at træffe beslutninger på baggrund af jeres data fra Analytics.

Fortæl os om jeres projekt

Lad os hjælpe med jeres Google Analytics opsætning og håndtering

Få vores dygtige eksperter til at sikre, at I får korrekt og værdifuld data i Google Analytics (GA)

Felter markeret med * skal udfyldes