Google Analytics

Vi hjælper dig med at opsætte Google Analytics konto. Alle vores konsulenter er certificeret i Google Analytics og dykker ned i din data for at optimere på de rigtige paramenter.

Kompetencer

Resultater vi er stolte af

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på telefon 71 96 93 10 Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Google Analytics er meget mere end blot at se, hvor mange besøg din hjemmeside har. De færreste er klar over, hvor mange værdifulde data som værktøjet kan vise og bruges til at træffe strategiske beslutninger, i forhold til digital markedsføring og konverteringsoptimering. Værktøjet viser dig præcis, hvordan brugerne reagerer og integrerer med dit indhold på alle din sider. Du kan bruge værktøjet til at finde ud af, hvor du skal bruge din tid.

Sådan kan vi hjælpe

Vi er certificeret i Google Analytics, hvilket betyder at vores konsulenter har den nødvendige erfaring og ekspertise til, at rådgive og hjælpe vores kunder med at benytte værktøjet mest effektivt. Vi vil nøje gennemgå dine Google Analytics data og udarbejde en komplet rapport, der viser hvor du skal ind og arbejde. I rapporten går vi helt ned i dine data for at finde de vigtigste faktorer, der kan give dig succes.

Opsætning

Det første vi hjælper dig med er, at sikre at din Google Analytics konto er sat korrekt op. En korrekt opsætning er fundamentet for at få værdifulde data ud fra din konto. Vi sikre, at koden er placeret korrekt på din hjemmeside (typisk igennem Google Tag Manager).

 

Udover dette sikrer vi, at selve kontoen bliver modificeret, så du sorterer irrelevante data fra din konto. Efter vi har opsat din konto og implementeret Google Analytics, får du 100% korrekt og relevant data fra systemet.

E-handelssporing

Hvis du driver en E-Commerce shop/webshop, så vil vi sørge for at opsætte korrekt E-handelssporing på din hjemmeside. Vi benytter altid udvidet e-handel på alle vores kunder. Dette sikrer, at vi får så meget data som muligt, så du kan tage strategiske beslutninger ud fra disse data.

 

Vi har erfaring med de fleste webshop systemer, således du sikres at få en korrekt opsætning af sporring.

Opsætning af dashboards

Vi ser tit kunder, der ikke benytter de mange muligheder, som systemet tilbyder. Et af de mest effektive og vigtigste opsætninger er dashboards. Fra de indbyggede dashboards i Google Analytics kan du på få sekunder få overblik over din virksomheds KPI’er, som vi beslutter i fællesskab.

 

Vi sikrer, at dine dashboards bliver sat korrekt op, og vi rådgiver dig efterfølgende i, hvordan du læser og benytter dataen fra dine dashboards mest effektivt.

Leadgenerering

Hvis du ikke driver en webshop, men skal tiltrække relevante henvendelser/leads, så hjælper vi med at opsætte din Google Analytics konto til dette. Vi opsætter alle relevante mål, og vi sikre, at du kan læse disse data direkte i Google Analytics og fra dine dashboards.

 

Vi kan hjælpe med at opsætte tracking på, hvor mange der udfylder din formular samt hvilke felter, der får folk til at forlade den. Alt dette kan du se direkte fra din Analytics konto.

Komplet gennemgang

Hvis du allerede har opsat din Google Analytics konto, og du har været i gang med at indsamle data, så kan vi lave en komplet gennemgang af din konto. Du vil få en certificeret konsulent, der gennemgår hele din konto og trækker relevante data ud til dig.

 

Udover dette vil vi rådgive dig i, hvordan du fremtidigt får mere ud af din Google Analytics data, så du kan bruge den strategisk i din videre digitale markedsføring.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på telefon 71 96 93 10 Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Resultater vi er stolte af

 

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, så ringer en af vores konsulenter dig op indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes