ARTIKEL

Hvad er Yoast SEO?

Hvad er Yoast SEO, og hvordan benytter du bedst muligt alle de muligheder du får med dette plugin?

Laila Boujari

Digital Konsulent

71 99 06 35

lb@clickin.dk

  • Skrevet: 13. juni 2019
Kategori:

Yoast SEO er et plugin der bruges i WordPress. Det er et af de mest brugte plugins i WordPress-regi.

Yoast SEO er et vigtigt plugin at downloade og hjælper dig med at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så du netop får den synlighed du ønsker. Derudover har den også en række andre features som kan hjælpe dig med at skabe bedre indhold og blive associeret med de søgeord du kan vil blive fundet på. Det er især vigtigt at man inden da får lavet en søgeordsanalyse som giver dig de søgeord du netop skal bruge i dit SEO-arbejde.

Hvad kan Yoast SEO pluginnet?

Dette plugin kan bruges som en guideline i forhold til hvor optimeret din tekst skal være.

Den er nem at bruge og giver dig en idé om hvor godt dine metabeskrivelser/metatitler passer med dit søgeord. Under hver side, får du en Yoast boks med alle de nyttige værktøjer til at optimere den pågældende side. Udover det får du et forhåndsvist snippet, der viser hvordan det færdige resultat vil se ud på Google. Denne boks kommer frem på alle sider, indlæg, billeder, nyheder og kategorier.

Yoast pluginnet giver dig også en analyse af hvor godt dit SEO-arbejde er, og hvor godt du bruger dit søgeord. Under hver side kommer der nemlig en analyseboks som giver dig en indikation af hvor du har brug for at arbejde med dit SEO mere.

Denne boks giver dig en analyse over problemer, forbedringer og dine gode resultater.

Derudover har den række andre features, hvor du kan lave no-index på de sider du ikke vil have søgemaskinerne, skal indeksere, tilknytte dine sociale mediedata til din side, masseredigere (i tilfælde af at du har mange sider, eller bare vil gøre livet lettere for dig selv), få genereret et XML sitemap, brødkrummesti og meget mere.

Yoast SEO er et omfangsrigt plugin som indeholder rigtig mange features. Det kan sagtens betale sig at sætte sig grundigt ind i indstillingerne. Uanset om du driver en webshop, er blogger, almindelig hjemmesideejer osv. er SEO meget vigtigt, i forhold til at blive fundet i søgemaskineresultaterne og her kan Yoast SEO være et utroligt værdifuldt værktøj.

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, så ringer en af vores konsulenter dig op indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes