Kompetence

b2b leadgenerering

Vi hjælper dagligt B2B virksomheder med at øge antallet af relevante leads samt opkvalificering af indgående leads.

Hvis du har en B2B virksomhed ved du, at relevante indgående leads er altafgørende for at øge salget. Igennem målrettet digital markedsføring, hjælper vi B2B virksomheder med at øge antallet af relevante leads samt med at opkvalificering.

Hvad enten det er en direkte henvendelse (udfyldt formular eller opkald) eller tilmeldinger til nyhedsbrevet, så kan vi hjælpe med den målrettede markedsføring.

Udover den konkrete digitale strategi hjælper vi med at sikre, at målingen af antallet og relevansen af leads er korrekt og overskuelig for din virksomhed. Du vil få fuldt adgang til vores rapporteringssystem, hvor du dagligt kan følge antallet af leads.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Sådan arbejder vi med leadgenerering

Målgruppe

For at kunne skaffe relevante leads, er det vigtigt at vi er 100% bevidste omkring, hvem vi gerne vil målrette (drømmekunden). For hos handler leadgenerering ikke om at skaffe mange leads, men at skaffe flest mulige relevante leads.

Vi vil i samarbejde med jer finde den helt rigtige målgruppe, som vi skal kommunikere vores budskaber ud til. Dette vil blive gjort på baggrund af vores ekspertise indenfor digital markedsføring og jeres branchekendskab.

Dine USP’er

Ud fra et indledende brief, som du også kan læse i vores proces, vil vi høre mere ind til jeres forretning, kunder og USP’er (unique selling proposition/point). Disse informationer skal bruges til at kunne udarbejde og eksekvere på en digital strategi, der målrettet kommunikere dette ud til den rigtige målgruppe. 

Det er vigtigt, at vi får kortlagt de budskaber der skal kommunikeres ud baseret på jeres ydelser/produkter og værdier inden vi går i gang med den konkrete annoncering.

Målsætning / tracking

Når vi går i gang med et samarbejde i forhold leadgenerering, er det vigtigt at vi får sat de rigtige målsætninger, så vi løbende kan måle antallet af leads i forhold målsætning. I vil få fuldt adgang til vores rapporteringssystem, hvor I løbende kan følge resultaterne.

Vi vil være behjælpelige med at sætte målingerne op på de vigtigste parametre for at afgøre projektet succes.

Digital strategi

Den digitale strategi / digitale markedsføring skal sikre, at vi mest effektivt rammer de rigtige mennesker med det rigtige budskab. Vi vil hjælpe jer med at udarbejde og eksekvere på en komplet strategi på tværs af digitale platforme.

Strategiens målsætning er at skaffe flest mulige relevante leads til den bedste pris pr. lead. Vi vil løbende gennemgå strategien for at sikre, at de leads vi får er relevante for jeres forretning.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med leadgenerering

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.