360 GRADERS DIGITAL MARKETING

Vi hjælper virksomheder med komplette digitale strategier på tværs af digitale platforme samt eksekvering på enkelte kanaler.

KOMPETENCER

VORES FOKUSOMRÅDER

SEO

Vi hjælper danske som udenlandske virksomheder med at være fuldt tilstede i de organiske resultater, når potentielle kunder søger efter deres produkter eller ydelser.

Læs mere »

FACEBOOK

Vi opsætter, optimerer og udarbejder komplette strategier på Facebook. Vi sikre at vores kunder får mest ud af deres annoncebudget baseret på data.

Læs mere »

INSTAGRAM

Vi hjælper vores kunder med at opsætte og optimere deres annoncering på Instagram samt sikre at deres annoncering spiller sammen med deres øvrige digitale markedsføring.

Læs mere »

ANALYSE

Vi hjælper vores kunder med at analysere brugeradfærden på deres hjemmeside, så de ud fra data kan tage strategiske beslutninger, der skaber øget salg og flere henvendelser.

Læs mere »

GOOGLE ADS

Vi hjælper virksomheder med at opsætte, håndtere og optimere deres Google Ads konto, så de får mest ud af deres annoncekroner baseret på ROAS eller CPA.

Læs mere »

LINKEDIN

Vi hjælper vores kunder med at opsætte, målrette og optimere deres annoncering på LinkedIn, så de får mest muligt af deres annoncebudget.

Læs mere »

INBOUND MARKETING

Vi hjælper virksomheder med B2B virksomheder med at få flere kvalificerede kundemener/leads ved hjælp af udarbejdelse og distribuering af unikt indhold på tværs af de digitale platforme.

Læs mere »

E-MAIL

Vi udarbejder og eksekvere på komplette E-mail marketing kampagner, der skaber flere E-mail tilmeldinger samt mere salg og flere henvendelser igennem automatiseret opsætninger.

Læs mere »

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.