Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering handler om at øge antallet af besøgende, der bestiller jeres produkter, kontakter jer eller tilmelder sig jeres nyhedsbrev. Målet er altid at øge jeres salg eller henvendelser på jeres nuværende side med jeres nuværende antal besøg.

En højere konverteringsrate vil øge jeres salg, henvendelser og antallet af potentielle kunder. Konverteringsraten øger salget fra alle trafikkilder, hvad enten det er sociale medier, PPC marketing eller søgemaskineoptimering.

Med en højere konverteringsraten vil I forbedre alle aspekter i jeres online markedsføring, ved at øge værdien pr. besøgende. Det er alfa omega for at få succes online, at jeres konverteringsrate er tilstrækkelig, og vil sænke jeres PPC omkostninger og I vil få betydeligt mere ud af jeres andre marketing tiltag. Vi hjælper jer igennem hele processen og yder tilfredshedsgaranti på vores service. Hvis konverteringsraten ikke stiger efter vores tiltag vil I ikke blive faktureret, da vores service dermed ikke har givet jer værdi.

Øg jeres salg

Test jeres hjemmeside

Få succes online

Kommunikation er en vigtig del af at få et succesfuldt resultat. Vi tager derfor altid et møde med kunden inden processen går i gang, så vi ved præcist, hvad målet er, og hvor på siden vi ønsker at teste.

Øg din konverteringsrate

Inden arbejdet går i gang, går vi jeres side igennem visuelt samt ud fra Google Analytics for at se, hvor siden har brug for at blive optimeret henne samt, hvor vi kan få bedst resultater. En af vores eksperter vil grundigt analysere siden igennem og jeres brugers adfærd igennem for at finde ud af, hvordan vi sammen når de mål, som vi har sat i fællesskab.

Vi hjælper jer med at teste jeres hjemmeside, for at få jeres besøgende til dét I ønsker de skal gøre. Vi har mange års erfaring med konverteringsoptimering og hjælper igennem hele processen og en langsigtet strategi for, hvordan I får succes online.

Vores mål er at hjælpe jer og jeres virksomhed med at få flere konverteringer, kunder, salg og henvendelser. Vi vil gennem grundige tests på jeres side, finde ud af hvad brugerne foretrækker samt, hvad dé ligger vægt på før de præcist vælger jer.

Ud fra disse tests vil vi lave en langsigtet strategi, som vi hjælper med at implementerer på jeres side i takt med konverteringerne stiger. Efter ændringerne er implementeret vil én af vores eksperter igen evaluerer om resultaterne er som ventet.

Vi vil gennem A/B splittest, hvor vi opsætter 2 versioner af samme side, kunne analysere os frem til den version, der skaber flest konverteringer (salg eller henvendelser), og herefter være behjælpelige i implementeringen af disse ændringer.

Fortæl os om jeres projekt

Lad os hjælpe med at øge jeres salg.

Felter markeret med * skal udfyldes