Konverteringsoptimering

Leadgenerering

Vi kan hjælpe jer med at få flere relevante leads til jeres virksomhed. Mangler I flere seriøse henvendelser? Så lad vores eksperter hjælpe jer med at optimere jeres website ud fra vores vel udarbejdede analyser, hvor vi analyserer jeres potentielle kunders adfærd på siden.

At få flere relevante leads fra potentielle kunder er alfa omega for at få succes med jeres digitale markedsføring. Vi vil igennem A/B splittest og adfærdsanalyser hjælpe jer med at forstå jeres potentielle kunder og optimerer jeres hjemmeside derefter.

Vores eksperter vil hjælpe jer med at skaffe flere relevante leads til jeres virksomhed. Vi vil igennem kontinuerligt arbejde og A/B splittest sikre, at I får flest mulige relevante leads til jeres virksomhed. Vi har igennem mange år opbygget erfaringen, kompetencerne og værktøjerne til at forstå potentielle kunders adfærdsmønstre og optimere jeres hjemmeside ud fra vores gennemarbejdede analyser. I vil være med i hele processen og med jeres erfaring om branchen og vores kompetencer inden for leadgenerering sikrer vi sammen, at I får succes med jeres digitale markedsføring på tværs af alle marketingskanaler på internettet.

Øg antallet af leads

Gennemarbejdede adfærdsanalyser

Øg antallet af kunder

For at sikre, at vi får de absolut bedste resultater med leadgenering er kommunikationen mellem os og jer alfa omega. Vi lytter til jeres erfaringer i branchen og benytter dem aktivt i arbejdet for at få flere leads.

Øg din konverteringsrate

Igennem de værktøjer vi har til rådighed kan vi meget præcist forstå brugerne og deres intentioner, når de besøger jeres side. Vores arbejde går ud på at sikre, at jeres hjemmeside dækker deres behov og de nemmest muligt kan komme i kontakt med jer telefonisk, gennem en kontaktform eller direkte igennem mail.

Vi tester de vigtigste faktorer, der påvirker potentielle kunders beslutning om at kontakte jeres virksomhed. Igennem disse tests, kan vi hurtigt danne os et overblik over, hvilke USP'er I skal benytte for at maksimere antallet af relevante leads.

Vi har det samme mål som jer - At sikre, at I får det maksimale antal af relevante leads i en god kvalitet og konverterer disse leads til kunder. Vores eksperter vil i tæt samarbejde med jer, udfører det nødvendige stykke arbejde.

Igennem vores mange års erfaring i branchen ved vi, hvad der virker, og hvad der ikke virker - Vi har derfor en god forforståelse for, hvilke elementer og faktorer vi skal teste på jeres hjemmeside allerede inden vi går i gang med arbejdet.

Alle vores ændringer bliver lavet igennem en datadreven tilgang til leadgenering. Dette betyder, at vi altid skal dokumenterer vores grundlag for de ændringer og tiltag vi mener, at I skal lave for at maksimere antallet af leads i jeres virksomhed.

Fortæl os om jeres projekt

Lad os hjælpe med at øge jeres antal af relevante leads

Felter markeret med * skal udfyldes