Google Adwords bureau

Remarketing

Remarketing giver jer mulighed for at målrette jeres annoncering til besøgende, der allerede har besøgt jeres hjemmeside. Lad vores eksperter hjælpe jer med at sætte en succesfuld remarketing kampagne op, der er målrettet mod den helt rigtige målgruppe samt har det helt rigtige budskab.

Lad vores eksperter hjælpe jer med at sætte en succesfuld remarketing eller retargeting kampagne op, der sikrer jeres annoncering er målrettet mod besøgende, der allerede har vist interesse for jeres virksomhed, jeres produkter eller jeres ydelser.

Vi vil igennem en datadreven og strategisk tilgang sikrer, at I når ud til de personer, der er de største potentielle kunder for din virksomhed. Vores eksperter vil kunne hjælpe jer med at målrette annonceringen helt ned på produkt eller URL niveau. Det betyder, at I vil kunne vise de mest relevante annoncer til besøgende, der allerede har besøgt jeres hjemmeside før. Udover dette vil vi igennem Google Tag Manager (GTM) sætte triggers op, der gør det muligt for os at bruge dataen, vi har fra de besøgende til den kommende annoncering på tværs at platforme som Google, Facebook, LinkedIn og Instagram.

Google Adwords

Målret jeres Google Adwords annoncer til personer, der allerede har besøgt jeres hjemmeside og vist interesse for jeres virksomhed og jeres produkter eller ydelser.

Målrettet annoncering

Vi målretter annonceringen på tværs af platforme for at sikre, at I når ud til de helt rigtige mennesker med det helt rigtige budskab.

Instagram

Vi sørger for jeres produkter eller ydelser bliver vist på Instagram til personer, der har vist interesse for specifikke produkter.

LinkedIn

Vi hjælper jer med at nå ud til personer på LinkedIn, der allerede kender til jeres produkt og service.

Facebook

Nå ud til personer på Facebook, der har besøgt jeres hjemmeside. Vi kan gennem datadreven strategisk tilgang, hjælpe jer med at sælge jeres produkter og ydelser.

Vi har erfaringen, kompetencerne og teamet til få succes igennem remarketing i Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn og Instagram.

Fortæl os om jeres projekt

Lad os hjælpe jer i gang med remarketing og skabe vækst jeres virksomhed.

Felter markeret med * skal udfyldes