Reputation Management

 
 

Med Reputation Management hjælper vi enkelte personer eller virksomheder med at opnå større synlighed gennem god omtale på nettet. Vi kan hjælpe med at annoncere med de rigtige tekster på sociale medier, få de gode søgeresultater frem i søgemaskinerne, når man søger efter dit brandnavn eller hjælpe med at få god omtale i de danske medier. Reputation Management bruges til at øge positiv brand eksponering eller gemme negativt indhold i søgemaskinerne igennem brand søgninger og søgeord.

Vi har i en årrække hjulpet danske virksomheder med at øge deres omdømme online gennem sociale medier, søgemaskiner og PR. Udover dette har vi arbejdet med at gemme eller fjerne negativ omtale på nettet.

Vores netværk, team og erfaring giver os kompetencerne til at hjælpe jer med at skabe bedre og mere udbredt omdømme om dit eller jeres virksomheds brand. Vi kan hjælpe, hvad enten det er negativ omtale i søgemaskinerne, i medierne eller på de sociale medier.

Få et bedre omdømme med reputation management

Vi sætter altid kunden i fokus, så I vil derfor være med i hele processen. I perioden som vi arbejder, sætter vi sporring op, så vi dagligt kan finde negative og positive kommentarer, anmeldelser, artikler mm., og handle på disse ting hurtigst muligt. Vi er eksperter i søgemaskinerne, og vi kan hjælpe jer med at vise det i søgeresultaterne, som I vil have skal vises.

PR 

Sociale medier

Gemme negativt indhold

Fjerne negativt indhold

Fundamentet for at få succes online er jeres kunders tiltro til jer og jeres virksomhed. Vi hjælper jer med at øge jer og jeres virksomheds omdømme online.

Fortæl os om jeres virksomhed

Lad os hjælpe med at forbedre jeres omdømme online.

Felter markeret med * skal udfyldes