Processen

SÅDAN ARBEJDER VI

Vi arbejder altid ud fra en fast proces på alle projekter. Vi arbejder konstant på at optimere vores processer, så du får det absolut bedste resultat.

_____drevet af data

Vi er et performance marketing bureau, der er drevet af data, vækst og resultater.

Vi har igennem de par udviklet en fast proces, som vi bruger i alle nye projekter vi starter op. Processen skal sikre, at vi kommer godt i mål med hvert projekt.

Hvad enten det er et stort eller småt projekt, er alle punkter i processen vigtige, for at vi får det absolut bedste resultat.

Vi har i mange år hjulpet virksomheder og forening med at øget synlighed og salg igennem målrettet digital markedsføring.

Vi er drevet af data. vækst og resultater. Du vil derfor altid få en datadrevet tilgang til din digitale markedsføring, hvis du vælger at bruge os som din samarbejdspartner.

01

_____Indledende brief

Vi starter altid et nyt samarbejde med et indledende brief, hvor vi på et fysisk møde får en bedre forståelse af jeres forretning, målsætning og budget. Ud fra dette møde går vi hjem og udarbejder den strategi, som vi vurderer, ud fra vores mange års erfaring, vil være bedst for at nå jeres mål.

Det indledende brief vil typisk blive holdt hos jer, men det kan også være på vores kontor eller telefonisk.

7
Digital marketing konsulent

02

_____Strategi og målsætning

Efter den indledende brief vil vi udarbejde en komplet digital strategi baseret på de informationer (målsætning og budget), vi fik på i det indledende brief. Strategien vil ligeledes liste af de KPI’er som vi mener vi bør måle på.

Vi vil herefter gennemgå strategien med jer, hvor vi forklarer de enkelte kanaler samt en plan for, hvordan vi vil eksekvere på projektet.

03

_____Eksekvering

Efter vi i fællesskab har gennemgået strategien, vil vores konsulent eller konsulenter gå i gang med at eksekvere på projektet. I vil være i tæt dialog med konsulenten under hele projektet, der også løbende vil holde jer opdateret med både udført arbejde og resultater.
Vi vil herefter gennemgå strategien med jer, hvor vi forklarer de enkelte kanaler samt en plan for, hvordan vi vil eksekvere på projektet.

Drevet af vækst, data og resultater

04

_____Afrapportering

Vores samarbejde skal altid være profitabelt for begge parter. Derfor er det vigtigt, at du som kunde er sikker på at forstå de tal og målsætning vi fremviser dig. Du vil altid først i måneden modtage en rapport med udført arbejde, resultater indtil nu samt plan for den kommende periode.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du gerne vil have uddybet rapporten og de KPI’er, som vi måler på.