Kompetence

SEO bureau

Vi er et erfarent SEO bureau, der dagligt hjælper virksomheder med søgemaskineoptimering. Vores konsulenter hjælper med at få din virksomhed øverst i Google.
Søgemaskineoptimering (SEO) giver dig mulighed for at være synlig, når dine potentielle kunder leder efter din service eller dine produkter. Du vil med den helt rigtige strategi, kunne fange dine kunder både tidligt og sent i deres beslutningsproces. Ved at opnå topplaceringer i søgemaskinerne, på de rigtige søgeord, opretholder din virksomhed et konstant flow af antal nye potentielle kunder, der besøger din hjemmeside. Vi er et digital marketing bureau, der hjælper vores kunder med at øge deres digitale tilstedeværelse, og tilpasse deres traditionelle markedsføringsmetoder på de digitale platforme. Vi har igennem de seneste år specialiseret os i søgemaskineoptimering hvilket sikrer, at du får en konsulent med den nødvendige erfaring og ekspertise. 
MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Sådan arbejder vi med SEO

Søgeordsanalyse

Det første vi går i gang med, når vi har indgået et samarbejde, er at gennemgå din virksomheds branche og markedet. Vi finder frem til, hvad dine nuværende konkurrenter gør samt identificerer hvilke søgeord, der vil være mest profitable ud fra dit budget og målsætning. Disse søgeord bliver nøje udvalgt ud fra volume og konkurrence. Hermed sikrer vi, at vi udvælger de helt rigtige søgeord, der vil tiltrække mest relevant trafik ind på din hjemmeside. Vi vil efterfølgende sende den komplette analyse til dig, hvorefter vi vil have en dialog om strategien.

Teknisk optimering

Vores konsulent vil herefter gennemgå hele din hjemmesides nuværende tekniske tilstand. Vi udarbejder en komplet teknisk rapport, hvorefter vores konsulent vil gå i gang med at rette de tekniske fejl og barrierer, der hæmmer dine placeringer i søgemaskinerne.

Vi vil løbende holde øje med, at din hjemmesides tekniske tilstand er i orden, således du kan tilføje og ændre hjemmesiden uden altid at skulle spørge os først.

On-page optimering

Når din hjemmeside er sat teknisk korrekt op, vil vores konsulent gå i gang med at gennemgå indholdet på de sider, som vi gerne vil have til tops i søgeresultaterne. Vi vil sikre, at søgemaskinerne sprogligt forstå intentionen med dine tekster, således at vi afdækker potentielle kunders behov, når de efterspørger dine produkter eller ydelser.

Vi vil sørge for, at du benytter et varieret sprog med brug af synonymer og relevante termer, der gavner både dine brugere og søgemaskinernes forståelse af din hjemmeside.

Linkbuilding

Vi vil meget tidligt i processen udarbejde en komplet linkbuilding strategi, som vi vil eksekvere på med det samme. I strategien vil vi inkludere dine konkurrenters links, branchespecifikke links samt linkbuilding muligheder, som vi har udarbejdet over mange års erfaring i branchen.
Vi vil sørge for, at vi kun udarbejder relevante links, således at vi undgår straf for manipulation. Du vil altid kunne se alle vores udarbejdede links i vores rapporteringssystem.

Rapportering og kommunikation

I vil få fuld adgang til vores rapporteringssystem, hvor I kan følge jeres resultater 24/7.

  • Placeringer
  • Besøg
  • Leads / kunder
  • Links
  • Månedlig rapport

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med SEO

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.
Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.
StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.