SEO Bureau

Vi udarbejder en professionel SEO strategi, der øger jeres synlighed i søgemaskinerne samt sikrer jeres organiske besøgstal stiger måned for måned.

ET UDVALG AF VORES TILFREDSE KUNDER

 
 
 

Hvad får du fra vores SEO Bureau?

Søgeordsanalyse

Vi udarbejder en professionel og komplet søgeordsanalyse, der analyserer jeres målgruppes digitale adfærd.

Teknisk optimering

Vi vedligeholder konstant jeres tekniske platform for at sikre, at søgemaskinerne crawler siden hurtigt samt læser den korrekt.

On-Page optimering

Vi sørger for at optimere de vigtigste On-Page faktorer, og vi hjælper løbende med professionel tekstforfatning.

Linkbuilding

Vi udarbejder en konkret linkbuilding strategi og eksekverer på den fra dag ét for at styrke jeres linkprofil.

Maksimer din synlighed i søgemaskinerne

Det er vigtigere end nogensinde før at have de attraktive placeringer i søgemaskinerne. Hele 60% af alt organisk trafik kommer fra top de første 3 resultater. Jeres virksomhed mister alt for meget trafik ved ikke at have implementeret en korrekt SEO strategi.

Det kræver både viden og tid at få de attraktive placeringer i søgemaskinerne. Vi ved, hvor vigtigt det er for jeres forretning, at I ligger øverst og bliver fundet, når jeres potentielle kunder leder efter jeres service eller produkt.

Vores kompetente team og mange års erfaring sikrer, at vi er det helt rigtige SEO bureau til at stå for jeres kommende SEO strategi

Lad os hjælpe med at nå jeres mål

En professionel og gennemarbejdet SEO strategi kan have afgørende betydning for om I når jeres mål i forhold til jeres vigtigste KPI’er. Vores SEO strategi sikrer, at jeres virksomheds hjemmeside løbende og konsekvent vil få gratis trafik ind måned efter måned.

Vi har som SEO bureau i mange år hjulpet både danske og udenlandske virksomheder med at øge deres synlighed i søgemaskinerne, og vi kan gøre det samme for jer.

Ingen binding

Månedlig rapportering og timeregistrering

Betal kun for de timer vi rent faktisk arbejder

Unikt login til rapporteringsystem
Felter markeret med * skal udfyldes
Søgemaskineoptimering
Udtalelse fra kunde
Søgemaskineoptimering
Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Adwords) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning."


5 / 5 Stjerner

Ronni Madsen
Adm. direktør
Udtalelse om SEO bureau click in