Kompetence

Linkbuilding

Vi hjælper virksomheder med at skaffe flere relevante links igennem målrettet fokus på godt indhold samt vores mange års erfaring med linkbuilding.

Linkbuilding er en af de vigtigste faktorer for en hjemmesides placering i søgemaskinerne. Google b.la. benytter antallet af relevante links for at vurdere, hvordan hjemmesider skal rangeres i søgemaskinerne.

Arbejdet med at skaffe/tiltrække relevante links kan være svært, hvis man ikke ved, hvor og hvordan man skal starte. Vi har mange års erfaring med linkbuilding, og vi præcis hvordan vi skal gribe projektet an.

Vi er et linkbuilding bureau med erfaring i Danmark og udlandet (USA, England, Tyskland og Holland). Vi tilbyder linkbuilding som en enkelt service eller typisk som en fast del af vores SEO samarbejde.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Sådan arbejder vi med linkbuilding

Konkurrentanalyse

Vi kan igennem vores systemer og programmer finde jeres konkurrenters gode links og hjælpe jer med at få samme links. Dette kan være branchespecifikke links, som er yderst relevante for jeres virksomhed, men som I har overset.

Vi hjælper jer med at lave den komplette analyse, udarbejde de nødvendige links og løbende tiltrække flere gode og relevante links.

Outreach

Igennem vores mange års erfaring med linkbuilding på tværs af brancher har vi både skaffet os viden og netværk til at kunne eksekvere på linkbuilding strategi til de fleste brancher. Vi hjælper jer med at skaffe links til jeres eksisterende gode indhold, eller hjælper med at udarbejde nyt godt indhold, der kan tiltrække gode links.

Overblik over links

Du vil altid få fuldt adgang til vores rapporteringssystem, hvor du løbende kan følge hvilke links vi udarbejder, vil din virksomhed. Således er vi 100% transparent omkring, hvor mange og hvor din virksomhed får links henne.

Du vil løbende modtage denne rapport i et letlæseligt format, så du kan følge udviklingen.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med linkbuilding

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.