Kompetence

Lokal SEO

Lokal søgemaskineoptimering giver din virksomhed mulighed for at være tilstede, når potentielle kunder nær din virksomhed søger efter dine produkter eller ydelser.
Lokale søgninger kommer til at fylde mere og mere i søgemaskinerne. Google har opdelt deres indeks nationalt, regionalt og lokalt. Du vil typisk opleve dine søgninger efter fysiske steder, vil ændre sig alt efter, hvor du befinder dig i landet og helt ned til, hvor du befinder dig i en bestemt by. Hvis du driver en fysisk forretning er der meget at hente ved at være tilstede i de lokale resultater.

Vi har i mange år hjulpet virksomheder med at være 100% tilstede i de lokale resultater, når der søges efter deres produkter er ydelser.

Hvis du gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig i de lokale resultater i søgemaskinerne.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Sådan fungerer lokal seo

Google My Business

Det første du bør gøre for at komme i gang med lokal søgemaskineoptimering er at oprette og udfylde en Google My Business profil. Det kan gøres her.

Med Google My Business fortæller du Google, hvor din forretning er placeret, hvilket verificeres gennem et brev fra Google med en kode.

Det er utrolig vigtigt, at du omhyggeligt udfylder din Google My Business konto med alle informationer. Der er tydelig korrelation mellem, hvor uddybet din profil har og dine placeringer i de lokale resultater.

Du kan med fordel samtidig påbegynde at få anmeldelser til din Google My Business, da disse vil blive vist i de lokale listings og øge din CTR og dermed din trafik.

Kontaktoplysninger

Google crawler nettet konstant. Det er derfor vigtigt, at du hver gang, kunder møder dit brand, har tydelige kontaktinformationer og adresse informationer, så de kan verificere dit brand og din adresse.

Alle steder, hvor du kan tilføje din adresse sammen med dit brand, skal du gøre det. Dette gælder også på sociale medier.

Hvis du har haft skiftet adresse, så er det vigtigt, at du får tjekket nettet igennem for at se om den gamle adresse skulle stå et sted. Dette kan komme til at hæmme din rangering i lokale resultater, da Google kan have svært ved at verificere dit brand og adresse.

On-Page optimering

On-Page optimering som vi kender det fra almen søgemaskineoptimering har også en vigtig betydning, når det kommer til lokal SEO.

Linkbuilding

Hvad enten du skal ranke nationalt, regionalt og lokalt er linkbuilding en af de vigtigste faktorer for en god placering i søgemaskinerne.

Linkbuilding fra lokalaviser eller lokale hjemmesider (Som Google identificerer som lokalt), har en større effekt end nationale og regionale links. Det er derfor vigtigt, at du forsøger at arbejde med PR til lokalaviser samt generelt forsøger at få links fra lokale kilder.

Det er vigtigt, at søgemaskinerne kan forstå, hvad din side omhandler, så de kan identificere din branche og vise dig i de lokale resultater, når der bliver søgt efter din service.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med lokal SEO

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.