Kompetence

Teknisk SEO

Vi hjælper både større og mindre hjemmesider med at få styr på det tekniske fundament i forhold til arbejdet med SEO / søgemaskineoptimering.

Hjemmesidens tekniske tilstand er fundamentet for at få succes med SEO / søgemaskineoptimering. Hvis Google og de andre søgemaskiner ikke kan læse indholdet korrekt, er antallet af ord og links ubetydeligt.

Vi hjælper med at gennemgå hjemmesidens tekniske tilstand og rette de fejl, der måtte være på siden. Udover at rette at sikre hjemmesidens tekniske fundament i forhold til søgemaskinernes forståelse, vil vi hjælpe med at forbedre hjemmesidens teknik i forhold til fremtiden.

Hvad enten du kun ønsker analysen, eller vi også skal være behjælpelig med rettelserne, vil du opleve fuld transparens over både enalyse og ændringer.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Sådan arbejder vi med teknisk SEO

Indledende analyse

Alle vores rettelser på hjemmesiden bliver gjort ud fra en fyldestgørende og dybdegående analyse, der gennemgår hele din hjemmesidens tekniske tilstand. Vi vil igennem vores mange års erfaring og rådighed til de nødvendige programmer, udarbejde en dybdegående rapport over sidens nuværende situation.

Du vil få fuld råderet og adgang til denne analyse, når den er udarbejdet. Udover dette vil den pågældende konsulent gennemgå analysen med dig efterfølgende.

Implementering

Når analysen er gennemgået og du har forstået, hvilke rettelser der skal laves, vil vores konsulent gå i gang med rette disse rettelser på hjemmesiden og i koderne. Oftest vil vi kunne gøre det meste, men i nogle tilfælde vi tage fat i jeres samarbejdspartnere for at få rettet fejlene.

Vi vil i det fleste tilfælde, alt efter hjemmesidens størrelse, kunne lave alle de nødvendige ændringer på under 2 arbejdsdage.

Strukturere data

Under den tekniske analyse, vil vi også analysere jeres brug af strukturerede data (schema.org). Oftest vil vi kunne finde flere steder, hvor vi mener at det vil give mening at få implementeret dette.

Udover at rette de steder, der har fejl. Vil vi hjælpe jer med at optimere jeres opsætning af strukturerede data yderligere.

Hastighed

Udover rettelserne for analysen vil vi altid gennemgå jeres hjemmeside for yderligere forbedringer. I alle vores tekniske SEO aftaler, vil vi gennemgå jeres nuværende hastighed for at se om vi kan finde punkter, der kan øge hastigheden yderligere.

Vi finder oftest én eller flere steder, hvor vi hurtigt kan gå ind og forbedre hastigheden betydeligt med få ændringer. Vi vil enten sende disse ændringer til jer eller rette dem direkte (alt efter omfanget).

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med teknisk SEO

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.