SEO Danmark

Har du brug for hjælp til SEO i Danmark? Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimering for danske virksomheder med fokus på det danske marked.

Click in ApS er et digital marketing bureau, der leverer SEO løsninger i hele Danmark. Med vores centrale beliggenhed på Sjælland, nær København, kan vi nemt komme ud til jer og holde et 100% uforpligtende oplæg, uanset hvor I er beliggende i landet.

Vores danske konsulenter har arbejdet med SEO på det danske marked i mange år, og det kommer jer til gode. Vi sikrer en effektiv og transparent løsning, der sikrer jer øget synlighed i søgemaskinerne.

Hvis du gerne vil have et tilbud på SEO, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

MARTIN SØLBERG

MARTIN SØLBERG

Direktør & Digital konsulent

E-mail:      ms@clickin.dk
Mobil:       51 91 11 36

3 grunde til at vælge os

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

SEO på det danske marked

Hvis I har en virksomhed, der opererer i Danmark, så er en succesfuld SEO-strategi nødvendigt for at få succes med jeres online markedsføring. Hvis I vælger at samarbejde med os, så får I tildelt en dedikeret og engageret konsulent, der hjælper jer med at udarbejde og eksekvere på jeres kommende SEO-strategi.

Proaktivt SEO bureau

Hvis I vælger os til at stå for jeres søgemaskineoptimering, får I et proaktivt SEO-bureau, der arbejder 100% for at nå jeres mål. I får tildelt en konsulent med både teknisk- og forretningsforståelse. På denne måde får I en løsning, der er rentabel på sigt og øger jeres bundlinje

Vi hjælper både med den tekniske SEO, On-Page SEO samt linkbuilding. Du får et full-service SEO-bureau, der kan hjælpe med at nå jeres mål og ambitioner.

I kan læse mere, om vores tilgang til søgemaskineoptimering her.

Skræddersyet tilbud

Ønsker du at én af vores SEO-konsulenter skal lave et skræddersyet tilbud og eventuelt komme ud til jer og holde et uforpligtende oplæg på, hvordan SEO ville kunne hjælpe jer?

Vi arbejder altid uden binding på SEO.

Du skal være mere end velkommen til at udfylde vores formular eller ringe til os på 71 96 93 10.

Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.

{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.