SEO Danmark

Har du brug for hjælp til SEO i Danmark? Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimering for danske virksomheder med fokus på det danske marked.

Kompetencer

Resultater vi er stolte af

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på telefon 71 96 93 10 Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Click in ApS er et digital marketing bureau, der leverer SEO løsninger i hele Danmark. Med vores centrale beliggenhed på Sjælland, nær København, kan vi nemt komme ud til jer og holde et 100% uforpligtende oplæg, uanset hvor I er beliggende i landet.


Vores danske konsulenter har arbejdet med SEO på det danske marked i mange år, og det kommer jer til gode. Vi sikrer en effektiv og transparent løsning, der sikrer jer øget synlighed i søgemaskinerne.

SEO på det danske marked

Hvis I har en virksomhed, der opererer i Danmark, så er en succesfuld SEO-strategi nødvendigt for at få succes med jeres online markedsføring. Hvis I vælger at samarbejde med os, så får I tildelt en dedikeret og engageret konsulent, der hjælper jer med at udarbejde og eksekvere på jeres kommende SEO-strategi.

Proaktivt SEO bureau

Hvis I vælger os til at stå for jeres søgemaskineoptimering, får I et proaktivt SEO-bureau, der arbejder 100% for at nå jeres mål. I får tildelt en konsulent med både teknisk- og forretningsforståelse. På denne måde får I en løsning, der er rentabel på sigt og øger jeres bundlinje

Vi hjælper både med den tekniske SEO, On-Page SEO samt linkbuilding. Du får et full-service SEO-bureau, der kan hjælpe med at nå jeres mål og ambitioner.

I kan læse mere, om vores tilgang til søgemaskineoptimering her.

Skræddersyet tilbud

Ønsker du at én af vores SEO-konsulenter skal lave et skræddersyet tilbud og eventuelt komme ud til jer og holde et uforpligtende oplæg på, hvordan SEO ville kunne hjælpe jer?

Vi arbejder altid uden binding på SEO.

Du skal være mere end velkommen til at udfylde vores formular eller ringe til os på 70 40 45 74.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på telefon 71 96 93 10 Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Resultater vi er stolte af

Vi ved, hvad der er vigtigt for din forretning

"

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/AdWords) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning."

Ronni Madsen
Ronni Madsen
Adm. direktør - Uptime Development A/S
5 / 5 Stjerner
 

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, så ringer en af vores konsulenter dig op indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes