SEO underleverandør

Vi agerer som jeres professionelle underleverandør

Forside » Underleverandør

Ejer du et bureau, der kunne have glæde af, at tilbyde jeres kunder digital markedsføring? Vi tilbyder en attraktiv underleverandør aftale, hvor vi indgår i et strategisk samarbejde. På den måde kan vi skabe værdi for begge virksomheder.

Hør mere om aftalen

Kontakt os »

Samarbejde

En underleverandør samtale er nem for begge parter. Vi tilbyder en fast provision hver måned til jer for de kunder, som I henvender til os. Dette sikrer jer en månedlig indtægt og vi varetager hele kundeforholdet. Vi har tæt kontakt med jer, så I kan følge med i processen.

Betingelser

Vi arbejder som underleverandør under følgende forudsætninger.

Det skal være tydeligt for kunden, at det er Click in, der er underleverandør og varetager opgaven. Det vil sige, at vi ikke fungerer under jeres alias, men som Click in. Dette gøres for at kommunikationen med kunden, kan blive så nem og effektiv som mulig for alle parter.

Vi skal også have mulighed for, at have direkte kontakt til kunden, hvis vi skal bruge data eller oplysninger. Vi skaber hurtigst resultater på denne måde og I undgår altid, at være et mellemled.

Fakturering

I kan vælge, om I ønsker at fakturere kunden, og vi sender en faktura til jer på minus provisionen, eller om vi skal fakturere kunden direkte og i blot skal sende en faktura til os.
br> Det er ikke en nødvendighed, at kunden skal have betalt før vi udbetaler jeres provision, men vi kan opsige samarbejdet med kunden efter de ikke har betalt.

 

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, så ringer en af vores konsulenter dig op indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes