Linkbuilding

Vi hjælper virksomheder med at skaffe flere relevante links igennem målrettet fokus på godt indhold samt vores mange års erfaring med linkbuilding.

Linkbuilding er en af de vigtigste faktorer for en hjemmesides placering i søgemaskinerne. Google b.la. benytter antallet af relevante links for at vurdere, hvordan hjemmesider skal rangeres i søgemaskinerne.

Arbejdet med at skaffe/tiltrække relevante links kan være svært, hvis man ikke ved, hvor og hvordan man skal starte. Vi har mange års erfaring med linkbuilding, og vi præcis hvordan vi skal gribe projektet an.

Vi har erfaring med linkbuilding i Danmark og udlandet (USA, England, Tyskland og Holland). Vi tilbyder linkbuilding som en enkelt service eller typisk som en fast del af vores SEO samarbejde.

MARTIN SØLBERG

MARTIN SØLBERG

Direktør & Digital konsulent

E-mail:      ms@clickin.dk
Mobil:       51 91 11 36

3 grunde til at vælge os

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

Sådan arbejder vi med linkbuilding

Konkurrentanalyse

Vi kan igennem vores systemer og programmer finde jeres konkurrenters gode links og hjælpe jer med at få samme links. Dette kan være branchespecifikke links, som er yderst relevante for jeres virksomhed, men som I har overset.

Vi hjælper jer med at lave den komplette analyse, udarbejde de nødvendige links og løbende tiltrække flere gode og relevante links.

Outreach

Igennem vores mange års erfaring med linkbuilding på tværs af brancher har vi både skaffet os viden og netværk til at kunne eksekvere på linkbuilding strategi til de fleste brancher. Vi hjælper jer med at skaffe links til jeres eksisterende gode indhold, eller hjælper med at udarbejde nyt godt indhold, der kan tiltrække gode links.

Overblik over links

Du vil altid få fuldt adgang til vores rapporteringssystem, hvor du løbende kan følge hvilke links vi udarbejder, vil din virksomhed. Således er vi 100% transparent omkring, hvor mange og hvor din virksomhed får links henne.

Du vil løbende modtage denne rapport i et letlæseligt format, så du kan følge udviklingen.

Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.