Kompetence

Snapchat Annoncering

Ønsker du at komme i gang med Snapchat annoncering? Eller måske har du brug for hjælp til at optimere dine nuværende kampagners ROAS og eCPSU?

Ønsker du at komme i gang med Snapchat annoncering? Eller måske har du brug for hjælp til at optimere dine nuværende kampagners ROAS og eCPSU?

Hvad end din situation er, kan vi hjælpe dig med at løfte jeres Snapchat annoncering og skabe succesfulde kampagner. Vi optimerer løbende dine Snapchat annoncer med henblik på at maksimere ROI.

Hvis du overvejer at bruge SnapChat i din digitale markedsføring, så du velkommen til at skrive til os eller ringe direkte på 71 96 93 10.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Hvorfor bør du overveje Snapchat markedsføring?

Snapchat er en gratis mobilapp til både Android og iOS, som bruges til at dele fotos, tekster, tegninger, videoer. Den er særligt kendt for dets brug af augmented reality (AR) teknologi i dets filtre. Snapchat blev lanceret tilbage i 2011 af Evan Spiegel, Bobby Murphy og Reggie Brown, som et universitetsprojekt.

Sidenhen har Snapchat eksploderet i popularitet, hvor det i dag er en af de mest brugte kommunikationsplatforme verden over med 238 millioner estimerede brugere.

I Danmark er Snapchat det sociale medie, som har de mest aktive brugere sammenlignet med Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin og TikTok.
Ifølge Danmarks Statistik var omkring 35% af befolkningen på Snapchat I 2018. Heraf bruger 18% af de 16-19 årige appen på daglig basis. Herudover sender 93% af Snapchat-brugerne snaps, hvor 34% gør det på daglig basis. Alt dette taget i betragtning gør, at Snapchat annoncering kan være markant udbytterigt for dig, som annoncør.

Annoncering på Snapchat

Snapchats annonceplatform har siden 2014 gennemgået løbende opdateringer og forbedringer. Men selvom at det har været muligt at lave annoncering på Snapchat længe, er det er mindretal af danske annoncører på platformen.

En af fordelene heraf og i modsætning til andre mere konkurrenceprægede annonceringsplatforme er, at du kan drage fordel af betydelig lave CPM-priser.

Afkastgivende Snapchat markedsføring

Vi har nemlig flere års erfaring med pengeskabene Snapchat annoncering.

Når vi indgår et samarbejde, begynder vi altid med at forventnings afstemme målsætninger og screene din løsning.

Hertil undersøger vi adfærden hos din målgruppe, hvilket sikrer dig at den matcher med segmenteringsmulighederne bedst muligt. Dernæst splittester vi løbende annoncerne, så de altid er optimeret efter datadrevne indsigter og dine målsætninger.

Du vil altid have en Performance Marketing Specialist tilknyttet projektet, som i tæt samarbejde med dig, hjælper dig til succesfuld Snapchat annoncering.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med Facebook annoncering

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.