White Label SEO

Har I for travlt til at kunne håndtere alle jeres kunder? Vi tilbyder en attraktiv aftale, hvor vi agerer som en transparent samarbejdspartner med en White Label løsning.

Driver du et web- eller marketingbureau? Får du tit henvendelser fra virksomheder, der ønsker digital markedsføring? Hvis du kan svare ja til én af disse to spørgsmål, så vil vores white label SEO passe perfekt til dig.

 

Med vores white label SEO-løsning kan du tilbyde dine kunder alle vores ydelser (digital markedsføring), uden at skulle have medarbejdere in-house. Rent teknisk vil vi stå for hele det strategiske arbejde samt eksekveringen. Vi vil være din underleverandør, men du vil være leverandør til kunden.

MARTIN SØLBERG

MARTIN SØLBERG

Direktør & Digital konsulent

E-mail:      ms@clickin.dk
Mobil:       51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

Fordele ved White Label SEO

Der er mange fordele for dig som bureau, hvis du vælger at indgå et samarbejde med os.

Øget omsætning – Du vil hurtigt kunne øge jeres virksomheds toplinje, uden at skulle ansætte yderligere personale. I takt med, at vi står for eksekveringen, vil vores fornemmeste opgave være, at stå for formidlingen.

Eksperter in-house – Vi vil arbejde under jeres alias. Dette gælder både telefonisk og på mail. I vil få et hold af dygtige digitale marketing konsulenter in-house. I vil kunne tilbyde alle vores ydelser til jeres kunder.

Øget kundetilfredshed – Hvis I vælger en white label SEO-løsning, vil I bevare kundekontakten, og I vil agere som leverandør af vores ydelse. Dette øger jeres kundetilfredshed og kunderelation med den pågældende kunde.

Sådan fungerer løsningen

Vi er meget fleksible i forhold til, hvordan vores samarbejde fungerer. Typisk vil du stå for alt kontakt med kunden, mens vi udfører alt hands-on arbejde. Dette gælder både på strategisk niveau og eksekvering.

 

I større opgaver er det dog muligt, at vi fungerer 100% under jeres alias med både mail og mobil.

I har selv 100% kontrol over jeres priser, men vores konsulenter faktureres til faste timetakster. Vi vil gerne være behjælpelige med at udarbejde jeres tilbud, så vi er sikre på, at tilbuddet passer til kundens mål, forventninger og budget.

  • Faste konsulenter, der er specialister inden for deres fagområde
  • Lov til at benytte vores 24/7 kundecenter til jeres kunde
  • Faste månedlige møder, hvor vi evalurer samarbejdet samt processen
  • Lov til at sælge alle vores ydelser til jeres egne priser

 

Skal vi samarbejde?

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os for at få et komplet og skræddersyet tilbud på en white label løsning. Vi laver en løsning, der passer til jeres virksomhed og jeres processer. Vi kommer gerne ud og holder et uforpligtende oplæg, hvor vi kan se om der er basis for et samarbejde.

 

Du skal være mere end velkommen til at udfylde vores formular eller ringe til os på 70 40 45 73.

Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.

{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

______Skal vi samarbejde?

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36
Kontakt

Click in ApS
Naverland 2
2600 Glostrup
info@clickin.dk
+45 71 96 93 10

Kompetencer

Cookiepolitik

CVR.: 38527002

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.