White Label SEO

Har I for travlt til at kunne håndtere alle jeres kunder? Vi tilbyder en attraktiv aftale, hvor vi agerer som en transparent samarbejdspartner med en White Label løsning.

Kompetencer

Resultater vi er stolte af

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på telefon 71 96 93 10 Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Driver du et web- eller marketingbureau? Får du tit henvendelser fra virksomheder, der ønsker digital markedsføring? Hvis du kan svare ja til én af disse to spørgsmål, så vil vores white label SEO passe perfekt til dig.

 

Med vores white label SEO-løsning kan du tilbyde dine kunder alle vores ydelser (digital markedsføring), uden at skulle have medarbejdere in-house. Rent teknisk vil vi stå for hele det strategiske arbejde samt eksekveringen. Vi vil være din underleverandør, men du vil være leverandør til kunden.

Fordele ved White Label SEO

Der er mange fordele for dig som bureau, hvis du vælger at indgå et samarbejde med os.

 

Øget omsætning – Du vil hurtigt kunne øge jeres virksomheds toplinje, uden at skulle ansætte yderligere personale. I takt med, at vi står for eksekveringen, vil vores fornemmeste opgave være, at stå for formidlingen.

 

Eksperter in-house – Vi vil arbejde under jeres alias. Dette gælder både telefonisk og på mail. I vil få et hold af dygtige digitale marketing konsulenter in-house. I vil kunne tilbyde alle vores ydelser til jeres kunder.

 

Øget kundetilfredshed – Hvis I vælger en white label SEO-løsning, vil I bevare kundekontakten, og I vil agere som leverandør af vores ydelse. Dette øger jeres kundetilfredshed og kunderelation med den pågældende kunde.

Sådan fungerer løsningen

Vi er meget fleksible i forhold til, hvordan vores samarbejde fungerer. Typisk vil du stå for alt kontakt med kunden, mens vi udfører alt hands-on arbejde. Dette gælder både på strategisk niveau og eksekvering.

 

I større opgaver er det dog muligt, at vi fungerer 100% under jeres alias med både mail og mobil.

 

I har selv 100% kontrol over jeres priser, men vores konsulenter faktureres til faste timetakster. Vi vil gerne være behjælpelige med at udarbejde jeres tilbud, så vi er sikre på, at tilbuddet passer til kundens mål, forventninger og budget.

 

  • Faste konsulenter, der er specialister inden for deres fagområde
  • Lov til at benytte vores 24/7 kundecenter til jeres kunde
  • Faste månedlige møder, hvor vi evalurer samarbejdet samt processen
  • Lov til at sælge alle vores ydelser til jeres egne priser

Skal vi samarbejde?

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os for at få et komplet og skræddersyet tilbud på en white label løsning. Vi laver en løsning, der passer til jeres virksomhed og jeres processer. Vi kommer gerne ud og holder et uforpligtende oplæg, hvor vi kan se om der er basis for et samarbejde.

 

Du skal være mere end velkommen til at udfylde vores formular eller ringe til os på 71 96 93 10.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på telefon 71 96 93 10 Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Resultater vi er stolte af

 

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, så ringer en af vores konsulenter dig op indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes