Kompetence

YouTube annoncering

Vi hjælper virksomheder med at opsætte og målrette deres kampagner/videoer på YouTube til den rigtige målgruppe i det rigtige format.

YouTube er igennem de seneste år blevet større og større, og det giver jeres virksomhed mulighed for at benytte platformen til målrettet annoncering.

YouTube er på nuværende tidspunkt ikke kendt som den digitale platform, der kan skabe mest direkte salg eller henvendelser til jeres virksomhed. Det giver jer dog mulighed for at præge jeres brugere med målrettede budskaber til en attraktiv pris (sammenlignet med andre digitale platforme).

Vi hjælper jer med at opsætte, målrette og optimere jeres kampagner på YouTube, så I får mest ud jeres marketing budget.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Sådan arbejder vi med Youtube

Videoproduktion

For at annoncere på YouTube skal du bruge en video, som brugerne skal se. Principielt kan du bruge alle videoer på YouTube til annoncering, men vi anbefaler klart at du får lavet en specifik til formålet.

Vi kan i nogle tilfælde hjælpe eller rådgive jer med produktionen af en video til annonceringen. Hvis dette ikke er tilfældet, vil vi kunne sende videre til en samarbejdspartner.

Opsætning af kampagne

Når I har fået udarbejdet en eller flere videoer til annonceringen, vil vi kunne stå for en korrekt opsætning af kampagnen eller videoen. Der findes flere formater med vidt forskellige afregningsmetoder, som vi rådgiver jer omkring.

Optimering af jeres kanal

YouTube er verdens 2. største søgemaskine, og du vil derfor kunne være sikker på at folk vil komme forbi jeres kanal. Vi vil sikre, at jeres kanal fremstå korrekt og flot hvis potentielle kunder skulle komme forbi eller abonnere på kanalen.

Løbende optimering

Når kampagnen/videoen har fået nok data til evaluering, vil vi rapportere tilbage til jer og optimere kampagnen yderligere. Optimeringen skal sikre, at vi er sikker på at ramme den rigtige målgruppe med det helt rigtige budskab.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med YouTube

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.