Analyse

PERFORMANCE MARKETING ANALYSE

Vi udarbejder en gratis performance marketing analyse, hvor vi analyserer jeres nuværende digitale marketing set-up og identificerer områder, hvor I kan løfte jeres marketing indsats.

Z

100% gratis og uforpligtende

Z

Udarbejdet af specialister på området

Z

Kvalificer os som jeres kommende samarbejdspartner

______DET INDEHOLDER ANALYSEN

Analysen er udarbejdet af vores performance marketing specialister på de enkelte kanaler, der er fuldt opdateret på nyeste trends i markedet og de enkelte platforme.

Analysen bliver lavet, så I kan vurdere om vi er den rette samarbejdspartner for jer, men er 100% gratis og uforpligtende.

Z

360° analyse af jeres nuværende indsats og performance

Z

Forbedringsmuligheder udarbejdet af vores performance specialister

Z

Gennemgang af jeres KPI’er og tracking set-up

Z

Benchmarking mod jeres primære konkurrenter på udvalgte kanaler

____Derfor skal du anmode om analysen
N

KVALIFICER OS

Brug denne analyse til at kvalificere os som jeres kommende samarbejdspartner.

FLERE SPECIALISTER

Analysen vil blive udarbejdet af flere af vores specialister for opnå det bedste resultater.
l

100% UFORPLIGTENDE

Analysen er 100% uforpligtende og gratis, selvom I vælger os som jeres samarbejdspartner.

______PASSER VI SAMMEN?

Vi indgår kun i projekter, hvor vi på forhånd mener vi kan gøre en forskel. Derfor er det vigtigt for os at afklare før projektet starter, om vi i fællesskab kan løfte jeres vækstplaner.

Vi passer godt som samarbejdspartner til dig der:

$

Gerne vil investere i et team af forskellige kompetencer indenfor projektledelse, eksekvering og analyse

$

Ved jeres produkt eller ydelse har en konkurrencemæssig fordel

$

Ved at digital marketing er en langsigtet investering

$

Gerne vil investere jeres tid i et godt samarbejde (forstår at effekten kræver dyb forretningsindsigt i jeres forretning)

$

Forstår værdien af specialister, der dagligt arbejder med digital marketing

$

Ønsker at vækste tæt samarbejde med os

____Processen

Vores performance marketing analyse vil give jer et indblik i kommende optimeringspunkter, som I kan arbejde med for at realisere jeres vækstplaner. Samtidig får I en afklaring i, om vi er den rette samarbejdspartner for jer.

DIN ANMODNING BEHANDLES

Når du udfylder formularen, vil det blive tildelt til en af vores performance marketing specialister, som vil være ansvarlig for leverancen af analysen. Vores specialist vil tage et indledende kig i jeres nuværende tilstedeværelse på tværs af digitale platforme ud fra de data vi har tilgængelige.
N

INDLEDENDE DIALOG

Du vil blive kontaktet af vores specialist, der vil foreslå et tidspunkt, hvor vi kan tage den indledende dialog. Dialogen er mellem 30-60 minutter, hvor vi skal få en dybere indsigt i jeres forretning, jeres nuværende tiltag, budgetter og kommende målsætning. Ud fra dette vil vi beslutte om der er et match mellem os og jer.

Adgang til konti

Hvis der er et match mellem os og jer skal vi have indsigt i relevante data fra jeres nuværende tiltag og annoncering. Denne adgang er essentiel for at vi kan udforme en fyldestgørende analyse. Dette kan være adgang til Google Analytics, Google Ads eller andre annonceplatforme. Disse oplysninger bliver behandlet helt fortroligt fra vores side.
l

UARBEJDELSE AF ANALYSEN

Når vi har adgang til alle relevante platforme, går den ansvarlige specialist i gang med udarbejdelse af analysen. I de fleste tilfælde vil det kræve at flere specialister bliver tilknyttet for at opnå det bedste resultat. Analysen indeholder de vigtigste punkter vi har fundet relevante. I vil få tilsendt analysen, når den er færdigudarbejdet.

PRÆSENTATIONSMØDE

Når du får tilsendt analysen, vil vi i fællesskab finde et tidspunkt, hvor vi kan gennemgå den sammen. På mødet har I mulighed for at deltage flere relevante personer og den ansvarlige fra os vil møde op alene eller sammen med en af vores specialister. Mødet tager typisk 60-90 minutter, hvor vi også vil forklare, hvordan vi kan hjælpe jer videre med jeres vækstplaner.

Hvem er vi?

Vi er et digital marketing bureau, bestående af dygtige performance marketing konsulenter, der hjælper vores kunder med at øge deres digitale tilstedeværelse Ved hjælp af datadrevet, målrettet og adfærdsbaseret digital marketing hjælper med vores kunder med målbare resultater.

Vi har siden vores etablering hjulpet vores kunder på tværs af brancher og kanaler med SEO, Google Ads, Sociale medier og E-mail marketing.

Med os som partner får 100% transparens i vores samarbejde. Du er aldrig i tvivl om, hvad vi laver og hvor lang tid vi bruger på projektet.

Sådan arbejder vi

Vi har siden vores etablering udviklet faste processer og frameworks, som vi bruger i alle nye projekter og eksisterende projekter. Processen skal sikre optimal performance og sikre kvalitet på alle leverancer.

Uagtet størrelsen af projektet, er alle punkter i processen essentielle, for at vi opnår bedste resultat.

Vi er drevet af data, vækst og resultater. Du vil derfor altid få en datadrevet tilgang til din digitale markedsføring, hvis du vælger at bruge os som din samarbejdspartner.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med performance marketing

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.