Karriere

Bliv del af et ambitiøst team

Vil du være med til at skabe digital vækst for virksomheder? Vi søger passionerede personer, som vil være med på en spændende vækstrejse sammen med os.

En rejse, hvor din indsats og kreativitet bliver afgørende for vores fælles succes.

Livet hos Click in

Vi er mere end bare et digitalt bureau. Vi trives i en dynamisk og hurtigt skiftende branche, hvor ikke to dage er ens. Faglig og personlig udvikling vægtes højt. Vi tror nemlig på, at vores medarbejderes succes også er vores succes.

Hos os får du mulighed for at arbejde på fagligt udfordrende og spændende kundeprojekter fra dag ét af. Her kan du udføre opgaver og bidrage til løsninger, der driver vækst og skaber reel værdi.

Herudover vil du også finde en kultur præget af muligheder, hvor stærkt samarbejde og mentorordninger åbner dørene til personlig og professionel udvikling.

Et positivt og socialt arbejdsmiljø

Selvom vores hverdag er præget af ambitiøse mål og høje standarder, sørger vi for at balancere det med sjov og spænding. Vi værdsætter teamaktiviteter og sociale arrangementer, som bidrager til et livlig og engagerende arbejdsmiljø.

Vores værdier

Vores kerneværdier

Faglighed

Arbejdsglæde

Samarbejde

Ansvarlighed

Hvorfor arbejde hos os?

Work-Life Balance

Vi anerkender vigtigheden af en sund balance mellem arbejde og fritid. Vores medarbejderes velbefindende er nøglen til deres personlige og vores succes. Derfor stræber vi efter at skabe et fleksibelt arbejdsmiljø, der tilgodeser individuelle behov.

Karriere- & personligudvikling

Hos Click in anser vi vores medarbejdere for at være vores mest værdifulde aktiv. Vi lægger stor vægt på faglighed i alt, hvad vi foretager os. Derfor investerer vi aktivt i din karriereudvikling gennem løbende uddannelse og understøttelse af din professionelle vækst.

Socialt arbejdsliv

Trivsel, fællesskab og socialt samvær udgør fundamentale hjørnesten for et sundt og positivt arbejdsmiljø. Vores arbejdsplads er et samlingspunkt for daglige sociale interaktioner fyldt med energi og kammeratskab. Vi arrangerer løbende teambuilding aktiviteter, firmafester og sociale arrangementer.

Faglighed

Faglighed er i fokus for alt, hvad vi foretager os. Alt fra tilrettelæggelsen af digitale strategier til udviklingen af vores kollegaer. At være de dygtigste og mest kompetente til at løse opgaven er vores drivkraft. Hver eneste dag bestræber vi os på at være de bedste inden for vores felt. Fagligheden er og vil altid være omdrejningspunktet for vores arbejde.

Arbejdsglæde

Det skal være en glæde at tage på arbejde. Vores vigtigste aktiv er vores kollegaer. Det er dem, som er vores ansigt udadtil, og som repræsenterer os. Derfor ønsker vi, at vi har en arbejdsplads og opgaver, som bringer glæde i hverdagen. Alle bliver hørt, og all får mulighed for at udvikle sig og få ansvar. Vi har altid en åben og ærlig dialog med hinanden.

Samarbejde

Vi tror på langvarige relationer. Derfor går vi altid ind i et samarbejde med denne tilgang. Vi ønsker at bringe mest muligt værdi til vores kunder på lange bane. Ved altid at have dette in mente sikrer vi os at skabe maksimal værdi for vores kunder, som bygger på et bæredygtigt og stærkt fundament, der skal holde mange år frem. Vi ved, at et godt samarbejde, både internt og med vores kunder giver de bedste resultater.

Åbne stillinger

Er du klar til at blive en del af et ambitiøst og passioneret team? Find vores nuværende jobåbninger, herunder, og indsend din ansøgning til den stilling, som interesserer dig. Skulle der ikke være nogen ledige stillinger i øjeblikket, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi søger løbende talentfulde kandidater, der kan bidrage til vores team.

Uopfordret ansøgning

2200 København, fuldtid