Om os

DIGITAL MARKETING, DER SKABER VÆKST

Vi er eksperter i at udarbejde effektive digitale marketing strategier, på tværs af digitale platforme, der skaber øget vækst og salg.

Drevet af data, vækst og resultater

_____DIGITAL MARKETING BUREAU

Vi er et digital marketing bureau, det hjælper virksomheder og foreninger med at øge deres digitale tilstedeværelse. Vi arbejder på tværs af de digitale platforme (SEO, Google Ads, Sociale medier & E-mail). Bureauet blev stiftet i 2016 med det formål at skabe øget transparens i en uoverskuelig branche. Vi har igennem de seneste 4 år hjulpet vores kunder med at skabe vækst igennem målrettet online markedsføring. 

____DIN EKSTERNE KONSULENT

Hver gang vi bistår et projekt, vil vi blive tilknyttet som jeres eksterne konsulent på projektet. Vi vil derfor arbejde på timebasis (uden binding) i det antal timer, der passer til projektets omfang. Vi vil gerne yde vores kunder ekstra tryghed, når de vælger os. Du vil derfor få adgang til vores timeregistering samt fuldt overblik over resultaterne, som vi har skabt. Hvis vi skulle bruge flere timer end forventet jf. vores prisestimat, vil du ikke faktueres efter medgået tid.

Teamet bag Click in

____FULDT FOKUS PÅ PRODUKTION

Vi er et digital marketing bureau med fokus på performance og resultater. Vi er derfor et team af 100% eksekverende konsulenter, der hver dag arbejder direkte på vores kunders digitale markedsføring. Vi har ingen sælgere og derfor fuldt fokus på produktion og resultater.

MARTIN SØLBERG

Direktør & Performance Marketing Specialist

ms@clickin.dk
51 91 11 36
MAXIM BELOV
Search Marketing Specialist
mab@clickin.dk

31 24 70 64