RESULTATER VI ER STOLTE AF

Vi hjælper udarbejder og eksekverer digitale marketing strategier, der skaber vækst for vores kunder.

Vores fornemste opgave er at levere vækst og resultater for vores kunder.

Vi lever af tilfredse kunder

Uptime development

Uptime Development

Uptime Development ønskede flere relevante leads / henvendelser gennem øget fokus på SEO og Google Ads. En komplet digital marketing med stor fokus på SEO og Google Ads gav Uptime Development flere relevante henvendelser til en lavere pris pr. henvendelse.

 

Se hele casen →

Visuel A/S

Visuel byg ønskede flere konkrete henvendelser og flere katalogbestillinger samt mere transparens i arbejdet. I et konkurrencepræget marked var fokus en komplet strategi på SEO, Google Ads og Facebook. Dette skabte synergier til at mangedoble antallet af besøg.

 

Se hele casen →

Visuel
Dinbyggerådgiver

Dinbyggerådgiver

Dinbyggerådgiver ønskede at få flere konkrete leads uden at øge deres nuværende Google Ads (Search og Display) budget. I et marked hvor klikpriserne i Google Ads er høje, var det vigtigt at sætte øget fokus på relevans og kvalitet. Dette sikrede både budgetreducering og flere leads.

 

Se hele casen →

Stayonline

Stayonline ønskede en komplet digital strategi, der skulle sikre flere relevante besøg i slutningen af kunderejsen og flere bookinger. I et meget konkurrencepræget marked kendt for at bruge mange annoncekroner var fokus at være tilstede på alle relevante søgeord i det rette geografiske område.

 

Se hele casen →

StayOnline
Backup bird

Backup Bird

Backup Bird var nystartet og manglede flere brugere til deres service i Danmark, USA og England gennem målrettet digital marketing. Vi skulle fokusere på de store markeder, hvor vi volumen i forhold til søgninger var markant større i Danmark. Et målrettet fokus på USA skabte en fordobling af brugere.

 

Se hele casen →

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.