BA Service

flere organiske besøg

BA Service ønskede at komme i gang med deres digitale markedsføring. Det omfattede udvikling af en ny hjemmeside samt en fokuseret SEO & Google Ads strategi. Målet var at øge trafikken og tiltrække flere relevante leads / henvendelser.

Om BA Service

BA Service er et vikarbureau i København, som specialiserer sig inden for hotel- og restaurationsbranchen. De hjælper hoteller og restauranter med at varetage driften og udfylde bemandingshuller med erfarne vikarer.

Sådan fik BA Service 209% flere organiske besøg

Projektet indledtes med at skabe en brugervenlig og intuitiv hjemmeside, der klart kommunikerede virksomhedens tilbud.

For at udnytte potentialet udarbejdede vi en komplet strategi med fokus på SEO og strategisk brug af Google Ads. I den anledning udvidede vi antallet af landingssider for at maksimere effekten og nå målgrupper i slutningen af deres kunderejse.

I takt med at vores organiske rækkevidde voksede, opnåede vi en markant stigning i eksponering og forøgelse af relevante henvendelser.

Services:
Eksekvering

Resultater

I hotel- og restaurationsbranchen er det helt normalt, at efterspørgslen varierer i takt med årstidernes sæsoner. Alligevel lykkedes det os at implementere en strategi, der gav synlige resultater nogle måneder efter lancering af hjemmesiden.

Med udgangspunkt i fremskridtene forsatte vi med at udvide indholdet og opdaterede informationsstrukturen. Dette sikrede, at brugeroplevelsen holdt trit med vores løbende skalering og udvikling. I den forbindelse målrettede vi også vores Google Ads kampagner og tilpassede dem efter de skiftende tendenser i høj- og lavsæsonerne.

Dette resulterede i at mængden af organiske brugere steg med 209%.

209%

Flere organiske besøg

116%

Flere kliks

76%

Af søgeordene på side 1 i Google

Udtalelse

Som direktør for BA Service, fremhæver Bo Ilksjær virksomhedens succesrige samarbejde med Click in, der har resulteret i forbedrede placeringer i Google samt øget trafik gennem en effektiv SEO og Google Ads strategi.

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Click in. De har hjulpet os med SEO og forbedret vores placeringer i Google. Det har vi tydeligt kunnet mærke med flere henvendelser og trafik til vores hjemmeside. Vi kan varmt anbefale dem.

For BA Service sammensatte vi en strategi, der inkluderede:

+209%

Flere organiske besøg

+116%

Flere kliks

+76%

Af søgeordene på side 1 i Google

Vi tilbyder en en 360 graders analyse af jeres virksomheds situation