Copenhagen Event Company

flere organiske besøg

Copenhagen Event Company ønskede hjælp til at forøge trafikken til deres hjemmeside og styrke deres online tilstedeværelse i søgemaskinerne på både det danske og internationale marked.

Om Copenhagen Event Company

Copenhagen Event Company (CEC) er et fremtrædende full-service eventbureau i hjertet af København. De har siden 2008 arrangeret og hjulpet over 1000 vellykkede events i Norden, Mellemøsten og Europa.

Sådan fik Copenhagen Event Company 151% flere organiske besøg

For et internationalt omspændende eventbureau, som CEC var det afgørende, at sikrede en stærk online tilstedeværelse på både danske og internationale markeder og søgemaskiner. Derfor udviklede vi en komplet SEO strategi, der fokuserede på at imødekomme de unikke søgningsbehov.

Et grundlæggende skridt i denne proces var at styrke hjemmesidens tekniske fundament. Vi påbegyndte vi en grundig gennemgang af både on-page og tekniske aspekter af hjemmesiden.

Vi identificerede hurtigt nogle betydelige fejl, som gav udfordringer for søgemaskinernes evne til effektivt at crawle og forstå indholdet. Efter udbedringerne begyndte vi at skalere siden med nye og relaterede indholdsuniverser.

Services:
Eksekvering

Resultater

I takt med at vi skalerede indholdet, begyndte vi at observere en mærkbar forbedring i placeringer og trafik. For at forbedre potentialet yderligere intensiverede vi vores fokus på brugervenlighed og optimering af brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Indsatsen blev sideløbende understøttet med anskaffelse af links og målrettet arbejde med linkprofilen. Strategien blev løbende tilpasset, hvilket gjorde, at vi efter nogle måneder kunne se stigende vækst i organisk trafik.

Vi tilpassede løbende vores strategi, sikrede vi en vedvarende vækst i trafikken og en stærkere online tilstedeværelse.

151%

Flere organiske besøg

97%

Flere eksponeringer

75%

Af søgeord på side 1 i Google

Udtalelse

Bo Ilksjær fra Copenhagen Event Company roser deres langvarige samarbejde med Click in, som har assisteret med SEO og webudvikling. Han værdsætter den altid tilgængelige support, som har været afgørende i mødet med nye udfordringer.

Hos Copenhagen Event Company har vi haft en fantastisk oplevelse med Click in. De har hjulpet os med SEO og vores hjemmeside i nogle år, og det har bestemt været en positiv oplevelse. Der er altid hjælp at hente hos dem, hvilket gør en stor forskel for os, når vi står over for nye udfordringer. Vi kan kun give Click in vores varmeste anbefalinger.

For Copenhagen Event Company sammensatte vi en strategi, der inkluderede:

+151%

Flere organiske besøg

+97%

Flere eksponeringer

+75%

Af søgeord på side 1 i Google

Vi tilbyder en en 360 graders analyse af jeres virksomheds situation