Jima hegn

flere ordre

Jimahegn ønskede at få mere salg i webshoppen samt øget fokus på tracking og attribuering. En komplet digital strategi med omfattende tracking dashboard sikrede flere kunder og bedre ROAS.

Om Jima hegn

Jimahegn er en af de største webshops på nettet, der sælger hegn og hegnsløsninger til både B2C og B2B markedet. Jimahegn tilbyder alt inden for hegn, hegnsløsninger og tilbehør til hegn.

Sådan fik Jimahegn 105% ordre

Jimahegn ønskede øget fokus på tracking af resultater, så de kunne attribuere værdi ud til de enkelte marketing tiltag og aktiviteter, som de lavede online.

Sæsonudsving

Jimahegn er i et marked, hvor salget er præget af både sæson og vejr. Vi fik derfor lagt en komplet marketing strategi, der tog højde for:

Hvor meget budget skal vi bruge i de enkelte perioder
Hvilke kanaler skal vi fokusere på i de enkelte perioder
Dette medførte at vi fik betydeligt mere ud af det samlede marketing budget på årlig basis.

I perioder, hvor antallet af søgninger steg fokuseret vi på betalte kanaler (Google Ads, Google Shopping og annoncering på Meta), mens vi i lavsæsonen fokuserede på at optimere og udarbejde indhold for at ligge bedre i de organiske resultater.

Services:
Eksekvering

Resultater

Det første vi gjorde, da vi gik i gang med arbejdet, var at sikre, at vi havde komplet tracking på tværs af de digitale platforme. Jimahegn har i flere tilfælde en kunderejse, der strækker sig over flere uger, og det var vigtigt at vi kunne tracke og attribuere denne værdi ud til de enkelte kanaler bedst muligt.

Vi sørgede for komplet tracking på tværs af Facebook Analytics og Google Analytics og brugte tid på at validere resultaterne og attribuere denne værdi ud til de enkelte kanaler.

Vi drøftede jævnligt resultaterne fra de enkelte kampagner og kanaler for at vurdere, hvor vi fremtidigt skulle lægge både fokus og markedsføringsbudget.

94%

Flere organiske besøg

105%

Flere ordre

65%

Øget konverteringsrate

Udtalelse

Daniel Kjær, direktør for Jimahegn, roser Click In for deres inddragende tilgang og evne til at håndtere specielle forespørgsler. Han værdsætter virksomhedens prisgennemsigtighed og den ekspertise og interesse, de har vist, hvilket han finder usædvanligt i branchen.

Click in sørger altid for at inkludere os i deres arbejde som de gør for os. Endvidere har de hjulpet os med mange specielle forespørgsler.

Deres gennemsigtighed i priser og den ekspertise og interesse de har vist over for os er uhørt i den branche som de er.

Hvis du ønsker et firma som går i dybden med hvad det er for et firma du driver og hvor du skal hen, samtidig med at priserne og gennemsigtighed er en del af det. Så vælg Click in, jeg har kun positive ord overfor dem.

For Jimahegn sammensatte vi en strategi, der inkluderede:

+94%

Flere organiske besøg

+500%

Øget ROAS

+65%

Øget konverteringsrate 

Vi tilbyder en en 360 graders analyse af jeres virksomheds situation