Dinbyggerådgiver

flere leads

Dinbyggerådgiver ønskede at få flere konkrete leads uden at øge deres nuværende Google Ads (Search og Display) budget. En omfattende digital strategi med en komplet omstrukturering af kontoen sikrede dette resultat.

Om Dinbyggerådgiver

Dinbyggerådgiver er byggerådgiver / byggesagkyndig, der hjælper med på sidelinjen, når der skal købes nyt hus eller det gamle skal renoveres.

Sådan fik Dinbyggerådgiver 266% flere konkrete leads

I et marked hvor klikpriserne i Google Ads er høje, var det vigtigt at sætte øget fokus på relevans og kvalitet. Dette sikrede både budgetreducering og flere leads.

Branchen er kendt for at have meget høje klikpriser grundet den store konkurrence. Det var derfor vigtigt at få sorteret ud alt det irrelevante for at give mere plads til de søgeord, der konverterede. Vi gik i gang med en større proces, hvor vi med historiske data fra de sidste 2 år kunne tilføje over 450 negative søgeord.

Samtidig med dette ændrede vi strukturen på kontoen således, at vi hurtigere kunne få et overblik over kampagner, ydelser og geografiske områder, der performede bedst og værst. Dette medførte en budgetreducering på -27% samtidig med antallet af henvendelser steg.

Services:
EKSEKVERING

Resultater

Dinbyggerådgiver havde før vi overtog projektet ikke arbejdet med display annoncering i Google Ads. Branchen er kendt for en kort købsrejse, og vi valgte derfor kun at køre vores remarketing annoncer i 2-3 dage efter besøget på hjemmesiden.

Udover dette fik vi opsat Custom Intent Audiences baseret på både konkurrenter, søgeord og adfærd. I flere tilfælde viste det sig, at vores display annoncering performede bedre end vores søgeannoncer.

Sammenlagt blev prisen pr. henvendelse reduceret med -31%.

266%

Flere henvendelser

358%

Flere besøg

31%

Lavere pris pr. lead

Udtalelse

Anders Hagemann, direktør for Din Byggerådgiver, fremhæver virksomhedens succes med Click In’s SEO, Google Ads og Facebook-annoncering. Gennem en optimeret digital strategi har de opnået en vækst på over 400% over tre år. Han anbefaler varmt Click In’s team for deres professionelle tilgang til arbejdet.

Dinbyggerådgiver.dk har med stor succes anvendt Click In SEO/Google Ads og facebook annoncer.

Vi har optimeret vores markedsføringsbudget samtidigt med at vi har gennemført på vækst på mere end 400% over en tre årig periode.

Jeg kan på det varmeste anbefale hele teamet bag Click In og deres professionelle måde at arbejde på.

For Dinbyggerådgiver.dk sammensatte vi en strategi, der inkluderede:

+226%

Flere henvendelser

+358%

Flere besøg

-31%

Pris pr. henvendelse

Vi tilbyder en en 360 graders analyse af jeres virksomheds situation