Backup Bird

flere brugere

Backup Bird var nystartet og manglede flere brugere til deres service i Danmark, USA og England. Med en målrettet digital strategi sikrede vi flere organiske besøg og brugere på platformen.

Om Backup Bird

Backup Bird er en global backup tjeneste, der hjælper virksomheder samt systemadministratorer med hurtigt og nemt at tage backup af deres servere og databaser.

Sådan fik Backup Bird 152% flere brugere

Vi skulle fokusere på de store markeder, hvor vi volumen i forhold til søgninger var markant større i Danmark. Et målrettet fokus på USA skabte en fordobling af brugere.

Longtail søgeord & linkbuilding

Vi startede med at identificere, hvilke søgeord vi burde fokusere på i forhold til arbejdet med SEO. Vi fandt hurtigt frem til, at der skulle være øget fokus på longtail søgeord. Her kunne vi besvare nogle af brugernes problemstillinger med henvisning til selve backupsystemet.

USA er generelt mere konkurrencepræget end det danske marked. Det var derfor væsentligt, at vi fik udarbejdet en plan for at skaffe relevante indgående links og eksekvere på planen for dag 1.

Dette medførte af vores gns. placering på udvalgte søgeord gik fra 126 til 26 på kun 4 måneders intensivt arbejde med SEO.

Services:
Eksekvering

Resultater

Vi kunne allerede efter et par måneders arbejde se, at vores strategi tiltrak relevante besøg. Vi skulle derfor til at konvertere disse besøg til aktive brugere på systemet (trial). Vi gik derfor i gang med målrettet konverteringsoptimering, hvor vi kunne identificere hvilke features brugerne så som vigtigste.

Herefter gik vi også målrettet i gang med Display annoncering, hvor vi både kunne kommunikere ud, hvad systemet kunne hjælpe dem og deres virksomhed med. Dette blev både gjort til tidligere besøg på hjemmesiden og potentielle kunder baseret på Custom Intent Audience.

251%

Flere brugere

396%

Flere besøg

387%

Øget konverteringsrate

Udtalelse

Anders Møller, CTO hos Backup Bird, fremhæver Click In’s proaktive arbejde med søgemaskineoptimering, som hurtigt har øget både synligheden og salget for virksomheden. Han bemærker, at de kunne se de positive effekter af den strategi, Click In udviklede og implementerede, hurtigere end forventet.

Click in har stået for søgemaskineoptimeringen af Backup Bird, og deres proaktive indsats har øget vores synlighed og salg markant. Vi kunne hurtigere end forventet se effekten af den strategi, som de udarbejdede og efterfølgende implementerede på siden.

For Backup Bird sammensatte vi en strategi, der inkluderede:

+251%

Flere brugere

+396%

Øget synlighed

+387%

Øget konverteringsrate

Vi tilbyder en en 360 graders analyse af jeres virksomheds situation