Gratis SEO analyse


- Få vores bedste SEO-råd

Lad en af vores SEO konsulenter gå jeres hjemmeside igennem og udarbejde en komplet SEO analyse af de vigtigste faktorer, der påvirker jeres virksomheds placering i søgemaskinerne.

Kom i gang med SEO indenfor 48 timer

Vi analyserer mere end 35 faktorer

Vi lægger en plan for jeres kommende SEO strategi

Felter markeret med * skal udfyldes

Hvad indeholder analysen?

Avanceret teknisk analyse

Vi analyserer de vigtigste tekniske faktorer, der påvirker, hvordan søgemaskinerne læser siden.

On-Page / Indholdsanalyse

Vi analyserer de On-Page faktorer, der påvirker søgemaskinernes forståelse af jeres hjemmeside.

Linkprofil / popularitet

Vi gennemgår din nuværende linkprofil og vækst samt, at vi giver gode råd til optimeringen.

Gratis SEO analyse

Teknisk analyse

Det første vores konsulent går i gang med, er at tjekke din hjemmesides tekniske platform. Vi gennemgår, om der måtte være SEO-tekniske fejl, som kan hæmme dine placeringer i søgemaskinerne. Du vil i analysen få en let og overskuelig oversigt over, hvilke SEO-tekniske faktorer, som du kan gå i gang med at rette med det samme.

Vi vil bl.a tjekke, om du linker til 404 både internet og eksternt, har duplikeret indhold eller din hjemmeside loader for langsomt. 

SEO teknisk analyse
On-Page analyse

On-Page analyse

Når vi har gennemgået dit tekniske setup, vil vi gå i gang med at analysere On-Page faktorer. Vi vil analysere, om søgemaskinerne kan forstå intentionen med indholdet på din hjemmeside. On-Page/indholdsoptimeringen omhandler alt det indhold, som du har synligt på din hjemmeside, som søgemaskinerne læser.

Vi vil bl.a. gennemgå alle dine billeder, om dine tekster er lange nok samt om du har redundant indhold, som du skal ekskluderer for søgemaskinerne.

Linkanalyse

Til slut i vores analyse vil du modtage en linkanalyse, hvor vi gennemgår din virksomheds/hjemmesides nuværende linkprofil. Vi gennemgår alle jeres indgående links og vurderer manuelt, om jeres linkprofil er naturlig eller, om der er chance for, at I vil blive straffet for manipulation af søgemaskinerne.

I analysen vil vi bl.a. kigge på, hvor I får jeres lins fra, hvilke IP'er og lande samt, hvor mange og hvor hurtigt I får dem. Dette vil give jer et overblik over, om I skal arbejde mere eller mindre med linkbuilding.

Linkanalyse
Søgemaskineoptimering
Udtalelse fra kunde
Søgemaskineoptimering
Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Adwords) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning."


5 / 5 Stjerner

Ronni Madsen
Adm. direktør
Udtalelse om SEO bureau click in

Få vores bedste råd til at øge jeres synlighed i søgemaskinerne


Udfyld formularen og modtag jeres SEO analyse med optimeringsråd indenfor 48 timer.