StayOnline

flere bookinger

Stayonline ønskede en komplet digital strategi, der skulle sikre flere relevante besøg i slutningen af kunderejsen og flere bookinger.

Om StayOnline

Stayonline er et autoriseret Apple, Samsung og Huawei værksted, der reparerer alle mobiler og tablets indenfor disse mærker.

Sådan fik Stayonline 205% flere bookninger

I et meget konkurrencepræget marked kendt for at bruge mange annoncekroner var fokus at være tilstede på alle relevante søgeord i det rette geografiske område.

I en branche hvor der findes rigtig mange enheder, modeller og mærker, startede vi med en komplet omstrukturering af Google Ads kontoen. Omstruktureringen skulle sikre, at vi var 100% tilstede på alle modeller, mærker og reparationstyper. Vi gik systematisk til værks på alle tænkelige søgeord og endte om med flere end 1.500 søgeord fordelt på de 3 mærker.

Kontoen blev tilpasset alle disse søgeord, så vi hurtigt og nemt kunne få et overblik over, hvilke modeller, mærker og reparationstyper, der performede bedre end andre. Dermed kunne vi hurtigt optimere ud fra dette.

Services:
Eksekvering

Resultater

Med to fysiske butikker var det afgørende at bruge annoncekronerne optimalt. En dybdegående konverteringsanalyse hjalp os med at definere det effektive radius for annonceringen, hvilket skarpt målrettede vores kampagner og maksimerede ROI.

205%

Flere bookninger

581%

Øget synlighed

89%

Flere organiske besøg

Udtalelse

Anders Kjærsgaard, Operations Manager hos StayOnline, fremhæver sin tilfredshed med samarbejdet med Click in, som opfylder alle hans vigtige kriterier såsom tillid, struktur, overholdelse af deadlines, fleksibilitet, økonomisk gennemsigtighed, og klarhed over KPI’er.

Når jeg skal vælge en god samarbejdspartner, er der nogle punkter, som er særligt vigtige:

Tillid, struktureret miljø. deadlines og aftaler bliver overholdt, gennemsigtighed i økonomi
samt nemt og overskueligt overblik over KPI’er

Click in er en fornøjelse at arbejde sammen, da alle ovennævnte punkter altid bliver overholdt.

Jeg er glad for, at Click in er med på vores rejse både i ind- og udland.

For Stayonline sammensatte vi en strategi, der inkluderede:

205%

Flere bookninger

147%

Flere besøg

581%

Øget synlighed

Vi tilbyder en en 360 graders analyse af jeres virksomheds situation