Uptime Development

flere henvendelser

Uptime Development ønskede flere relevante leads / henvendelser gennem en komplet digital strategi med øget fokus på SEO og Google Ads.

Om Uptime Development

Uptime Development er et udviklingshuse med over 15 udviklere, der udvikler intelligent software til større danske og udenlandske virksomheder.

Sådan fik Uptime Development 319% flere henvendelser

En komplet digital marketing med stor fokus på SEO og Google Ads gav Uptime Development flere relevante henvendelser til en lavere pris pr. henvendelse.

Da vi overtog projektet, havde Uptime Developments hjemmeside en fint teknisk fundament. Vi kunne hurtigt finde betydelige fejl, der gjorde det svært for søgemaskinerne at crawle og forstå hjemmesiden korrekt.

Der var i forvejen et par gode landingssider, der kunne trække trafik ind. Vi gik ind og udvidede antallet af landingssider betydeligt. Landingssiderne havde fokus på specialiserede søgeord i slutningen af kunderejsen.

Flere af de søgeord, som vi gerne ville rangere på krævede flere relevante links. Vi udarbejdede herefter en komplet linkbuilding plan og eksekverede på den efterfølgende.

Services:
Eksekvering

Resultater

Uptime Development kørte I forvejen Google Ads, men kom til os med et ønske om at få mere ud af det eksisterende budget. Vi giv derfor i gang med at gennemgå kontoen for alle de søgeord, der var irrelevante for deres forretning og de ”drømmekunder”, som de ønskede. Alene dette sikrede at budgettet fald med -30% uden at påvirkede antallet af henvendelser.

Vi udarbejdede en ny struktur baseret på hjemmesidestrukturen og oprettede specialiserede kampagner mod de undersider/ydelser vi også oprettede i SEO arbejdet. Dette medførte et øget antal henvendelser på 20% og samtidig en mere overskuelig struktur.

319%

Flere henvendelser

474%

Flere besøg

40%

Lavere pris pr. lead

Udtalelse

Ronni Madsen, direktør for Uptime Development, roser Click in for deres ekspertise inden for SEM marketing, herunder SEO og Google Ads. Han er imponeret over, hvordan de overgår forventningerne, altid leverer arbejde og rapporter til tiden, og præsenterer dem i et format, der klart fremhæver de vigtigste KPI’er for virksomheden.

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid arbejdet samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.

For Uptime Development sammensatte vi en strategi, der inkluderede:

319%

Flere henvendelser

474%

Flere besøg

-40%

Pris pr. henvendelse

Vi tilbyder en en 360 graders analyse af jeres virksomheds situation