Google Adwords bureau

Google Adwords

Pay Per Click (PPC) markedsføring giver jer øjeblikkelig virkning, besøg og eksponering af jeres brand, hvad enten I ønsker at annoncerer på sociale medier eller i søgemaskinerne.

Vi er det rigtige bureau til at lave langsigtede PPC strategier, der opfylder vores kunders behov og budget. Vi har teamet til at levere PPC strategier til Google og andre søgemaskiner, video annoncering, remarketing og annoncering på sociale medier.

Vi sætter altid vores kunders behov i fokus, og hjælper dem med at opnå deres mål ud fra deres nuværende ambitioner og budget. Vi administrerer dagligt kontoen og prissætter budpriser, håndterer nuværende og kommende søgeord for at få mest ud budgettet. Vores resultater skyldes vores tilgang til håndtering af kunder og vores mange års erfaring. Kunden godkender altid alt arbejde, og er med i idegenerering til nye annoncetekster, overskrifter mm. Vi leverer altid det vi ved er bedst og mest profitabelt med kundens accept.

Opret en Adwords konto her.

Google Adwords

Bliv vist øverst i Google, når jeres potentielle kunder søger efter de ydelser eller varer, som I sælger. Vi målretter alle annoncerne for jer.

PPC Remarketing

Har en besøgende vist interesse i jeres virksomhed? Lad os hjælpe med at konverterer disse brugere til kunder i jeres virksomhed.

Sociale Medier

Sociale medier er en godt værktøj til at eksponere jeres brand, få flere besøgende og engagere potentielle mål.

Display Annoncering

Display annoncering gennem Google er et værktøj til at øge jeres brand eksponering, engagement og konverteringer.

Video Annoncering

Få mest ud af jeres video annoncering på b.la. YouTube, Facebook eller andre medier. Lad os hjælpe jer med en langsigtet strategi.

Vi har erfaringen, kompetencerne og teamet til få succes igennem PPC marketing i Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter og YouTube.

Fortæl os om jeres projekt

Lad os hjælpe jer i gang med PPC marketing og vækste jeres virksomhed

Felter markeret med * skal udfyldes