Kompetence

AdWords firma

Har du brug for et AdWords firma til at håndtere din Google AdWords konto? Vi hjælper dagligt virksomheder med at få succes med deres annoncering på Google.

AdWords er Googles annonce platform, der giver dig mulighed for, at betale dig for at være 100% tilstede, når dine potentielle kunder leder efter dine produkter eller services.

Google Adwords giver dig mulighed for at få besøg allerede fra i dag, men det kan hurtigt blive en dyr omgang, hvis du ikke bruger platformen korrekt. Vi er et AdWords firma med mange års erfaring, og vi sikrer, at du strukturerer din konto korrekt og byder på de rigtige ord.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på Adwords/Google Ads, så kontakt os gerne.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Benyt et AdWords firma og spar penge

Det kan hurtigt blive dyrt at komme i gang med Google AdWords, hvis du ikke har 100% styr på, hvad du laver. Platformen fungerer som en auktion, hvilket betyder, at du hurtigt kan byde dine søgeord op i nogle klikpriser, der ikke er profitabel for jer.

Vi har mange års erfaring med platformen, og vi ved, hvordan du sikrer, at du tjener penge på platformen, og får henvendelser eller salg til den helt rigtige pris.

Google ønsker ikke at vise irrelevante annoncer til deres besøgende, og du kan derfor sparer rigtig mange penge ved, at strukturere din konto korrekt og sætte dine annoncer rigtigt op.

Dit proaktive AdWords bureau

AdWords optimering er ikke en engangsydelse. Det skal håndteres løbende for at sikre, at du byder det rigtige beløb på de rigtige ord og dine annoncer hele tiden er relevante. Hvis du ikke løbende holder øje med din konto og optimerer den, risikerer du, at du din annoncering ikke længere er rentabel, og at du taber penge på din markedsføring.

Med os som samarbejdspartner sikrer du, at din konto hele tiden er opdateret, og at du stadig tjener penge på din annoncering på Google. Vi sørger for løbende at optimere din konto måned for måned.

Få et komplet tilbud

Hvis du vil være sikker på, at din AdWords konto bliver struktureret korrekt og optimeret løbende, så anbefaler vi, at du benytter et certificeret AdWords bureau til at håndtere din konto.

Du er mere end velkommen til at udfylde vores formular eller ringe til os 71 96 93 10, så kommer vi gerne ud of holder et uforpligtende møde hos jer.

Sådan kommer du øverst

Det er ikke kun dit bud, der afgør hvor du bliver vist i søgeresultaterne. For at sikre, at Google viser relevante annoncer til deres brugere, benytter de kvalitetsresultater. Dette er et tal fra 1 til 10, der vurderer, hvor relevant din annonce er for den pågældende søgning.

Dit bud ganget med din kvalitetsscore giver din Ad Rank, som afgør hvor du bliver vist i søgeresultaterne. Vores arbejde som AdWords firma er at sikre, at du får den højest mulige Ad Rank, så du får de laveste klikpriser.

Udover dette, så sikrer vi, at du konstant byder på de rigtige søgeord, så du er sikker på, at dine klik bliver til kunder. På denne måde sikrer du, at du får mest muligt ud af dit budget.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med AdWords

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.