Markedsføring i Sociale Medier

Facebook annoncering

Facebook er verdens største sociale netværk, og hjælper jer med at nå ud til den helt rigtige målgruppe, hvad enten det er en eksisterende eller ny målgruppe.

Vi har arbejdet med Facebook annoncering i mange år og følger udviklingen i tæt hånd. Vi hjælper store som små virksomheder, hvad enten der er B2B eller B2C, med at indhente leads og konverteringer direkte igennem annoncering på verdens største sociale netværk. Vi arbejder med resultater for øje og har 100% fokus på at skabe værdi i form af henvendelser, salg eller tilmeldinger til jeres nyhedsbrev.

Facebook giver jer den perfekte mulighed for at målrette jeres annoncer og kampagner mod den helt rigtige målgruppe, og herefter spore om kampagnes effektivitet. Vores eksperter vil sætte det hele op for jer, og dokumenterer processen og resultaterne, der bliver skabt. Arbejdet med Facebook annoncering kræver tæt kontakt mellem os og jeres virksomhed. Vi vil sammen finde de helt rigtige budskaber og annonceformater, hvorefter vi vil gå gang med den tekniske opsætning af annoncer og sporing af resultater og adfærd.

Brug tiden på jeres kompetencer

At komme i gang med Facebook annoncering kan være et tidskrævende og dyrt projekt, hvis virksomheden ikke har de rette kompetencer og den nødvendige tid. Vores eksperter sætter det tekniske op, optimerer kampagnerne og rapporterer omkring arbejdet og resultaterne - På denne måde kan I bruge tiden på dét I er gode til og lade os stå for jeres Facebook annoncering med tryghed omkring, hvad I får for pengene.

Få de rette rapporter

For at sikre, at I 100% ved, hvor meget I får ud af jeres Facebook annoncering vil vores rapportering på ugentlig og månedlig basis give et overskueligt overblik over annoncering samt, hvad I helt konkret får ud af jeres annoncering på Facebook.

Skab synergi

For at få mest ud af jeres marketingbudget, så hjælper vi jer med at skabe synergi mellem alle jeres marketing platforme - Vi kan benytte Facebook annonceringen til at skabe endnu større værdi på de andre fronter og omvendt.

Fortæl os om jeres projekt

Vores eksperter står klar til at hjælpe jer med at skabe vækst i jeres virksomhed igennem en succesfuld Facebook kampagne.

Felter markeret med * skal udfyldes