SEO København

Få hjælp af et lokalt SEO bureau i København

Forside » SEO København

Vi er et performance drevet marketing bureau beliggende nær København. Vi udarbejder komplette digital marketing løsninger, herunder SEO-løsninger, og eksekvere på dem. Vi har en tilgang, der er drevet af data, og vores fornemste opgave er at sikre, at vores kunder opnår deres mål.

Lokal SEO i København

Hvis du driver en lokal virksomhed i København eller andre byer i Danmark, laver vi en strategi, der tager udgangspunkt i lokal SEO. Vi vil have fokus på lokale og regionale søgninger, så du som virksomhed målretter din markedsføring mod potentielle kunder i lokalområdet. Du kan læse meget mere om lokal SEO her.

 

Vi er et full-service marketing bureau. Dette betyder, at vi ikke kun har fokus på én kanal, men at vi hjælper dig med, at få flere kunder igennem de digitale platforme uafhængigt af kanaler. Vi tilbyder derfor ligeledes AdWords og Facebook annoncering, som vi sandsynligvis vil implementere i din digitale strategi.

Central beliggenhed nær København

Vi har en central beliggenhed på Sjælland, hvilket gør, at vi hurtigt kan komme ud til jer i København. Vi kommer gerne ud og holder et uforpligtende oplæg, hvor én af vores konsulenter vil komme med et komplet udkast og prisestimat på en kommende digital markting strategi til jer.

 

Vores centrale beliggenhed nær København sikrer også, at vi løbende kan holde møder og evaluere vores samarbejde.

 

I er altid mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller give os et kald på 70 40 45 74.

Martin Sølberg

Digital konsulent

Felter markeret med * skal udfyldes
 

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, så ringer en af vores konsulenter dig op indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes