Kompetence

SEO København

Leder du efter SEO i København? Vi er beliggende centralt i København, og vi kommer gerne ud til din virksomhed for et uforpligtende møde omkring et SEO samarbejde.
Vi er et performance drevet marketing bureau beliggende nær København. Vi udarbejder komplette digital marketing løsninger, herunder SEO-løsninger, og eksekvere på dem. Vi har en tilgang, der er drevet af data, og vores fornemste opgave er at sikre, at vores kunder opnår deres mål.

Vi har mange års erfaring med SEO, og hjælper virksomheder med at udarbejde og eksekvere på komplette SEO strategier.

Hvis du ønsker et komplet tilbud på SEO, så er du meget velkommen til at komme forbi vores kontor i Glostrup. Så tager vi gerne et kig på din nuværende situation.

MARTIN SØLBERG
Adm. direktør og digital konsulent
ms@clickin.dk
51 91 11 36

____3 grunde til at vælge Click in

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

______Lokal SEO i København

Hvis du driver en lokal virksomhed i København eller andre byer i Danmark, laver vi en strategi, der tager udgangspunkt i lokal SEO. Vi vil have fokus på lokale og regionale søgninger, så du som virksomhed målretter din markedsføring mod potentielle kunder i lokalområdet. Du kan læse meget mere om lokal SEO her.

Vi er et full-service marketing bureau. Dette betyder, at vi ikke kun har fokus på én kanal, men at vi hjælper dig med, at få flere kunder igennem de digitale platforme uafhængigt af kanaler. Vi tilbyder derfor ligeledes AdWords og Facebook annoncering, som vi sandsynligvis vil implementere i din digitale strategi.

Central beliggenhed nær København

Vi har en central beliggenhed på Sjælland, hvilket gør, at vi hurtigt kan komme ud til jer i København. Vi kommer gerne ud og holder et uforpligtende oplæg, hvor én af vores konsulenter vil komme med et komplet udkast og prisestimat på en kommende digital markting strategi til jer.

Vores centrale beliggenhed nær København sikrer også, at vi løbende kan holde møder og evaluere vores samarbejde.

______RESULTATER VI ER STOLTE AF

Et udvalg af kunder vi har hjulpet med at vækste med SEO

Uptime development

____uptime development

+319% flere henvendelser.

Visuelbyg

____Visuelbyg

+747% flere besøg.

StayOnline

____stayonline

+205% flere bookinger.

______Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

____Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.