SEO København

Leder du efter SEO i København? Vi er beliggende centralt i København, og vi kommer gerne ud til din virksomhed for et uforpligtende møde omkring et SEO samarbejde.

Kompetencer

Resultater vi er stolte af

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på telefon 71 96 93 10 Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Vi er et performance drevet marketing bureau beliggende nær København. Vi udarbejder komplette digital marketing løsninger, herunder SEO-løsninger, og eksekvere på dem. Vi har en tilgang, der er drevet af data, og vores fornemste opgave er at sikre, at vores kunder opnår deres mål.

Lokal SEO i København

Hvis du driver en lokal virksomhed i København eller andre byer i Danmark, laver vi en strategi, der tager udgangspunkt i lokal SEO. Vi vil have fokus på lokale og regionale søgninger, så du som virksomhed målretter din markedsføring mod potentielle kunder i lokalområdet. Du kan læse meget mere om lokal SEO her.

 

Vi er et full-service marketing bureau. Dette betyder, at vi ikke kun har fokus på én kanal, men at vi hjælper dig med, at få flere kunder igennem de digitale platforme uafhængigt af kanaler. Vi tilbyder derfor ligeledes AdWords og Facebook annoncering, som vi sandsynligvis vil implementere i din digitale strategi.

Central beliggenhed nær København

Vi har en central beliggenhed på Sjælland, hvilket gør, at vi hurtigt kan komme ud til jer i København. Vi kommer gerne ud og holder et uforpligtende oplæg, hvor én af vores konsulenter vil komme med et komplet udkast og prisestimat på en kommende digital markting strategi til jer.

 

Vores centrale beliggenhed nær København sikrer også, at vi løbende kan holde møder og evaluere vores samarbejde.

 

I er altid mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller give os et kald på 71 96 93 10.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på telefon 71 96 93 10 Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Resultater vi er stolte af

Vi ved, hvad der er vigtigt for din forretning

"

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/AdWords) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning."

Ronni Madsen
Ronni Madsen
Adm. direktør - Uptime Development A/S
5 / 5 Stjerner
 

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, så ringer en af vores konsulenter dig op indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes