SEO firma

Vil du gerne være tilstede i søgemaskinerne, når potentielle kunder leder efter dig? Vi er et SEO firma med mange år erfaring.

SEO giver dig mulighed for at være tilstede, når dine potentielle kunder leder efter dine produkter eller ydelser. Vi har mange års erfaring med strategisk SEO arbejde samt den konkrete eksekvering.

Vores konsulenter sikrer, at din virksomhed får det optimale resultat, når I investerer i søgemaskineoptimering. Vi hjælper med udarbejdelse af strategien, teknisk SEO, On-Page SEO samt linkbuilding

MARTIN SØLBERG

MARTIN SØLBERG

Direktør & Digital konsulent

E-mail:      ms@clickin.dk
Mobil:       51 91 11 36

3 grunde til at vælge os

Ingen binding

Vi har ingen binding eller opstartsgebyr på vores faste samarbejde.

Fuld transparens

Du vil få fuld adgang til vores timeregistrering og udført arbejde hver måned.

Fast kontaktpeRson

Du vil altid få én fast konsulent, som du vil være i kontakt med under hele samarbejdet.

Dit proaktive SEO firma

Hos Click in er vi stolte fagfolk, der går op i kvalitet og resultater. Hvis du vælger at samarbejde med os, vil du få et proaktivt SEO-firma, der er på forkant med udviklingen, og altid sørger for din virksomhed har tilpasset sig algoritme ændringerne.

Vores datadrevet tilgang til din digitale markedsføring sikrer, at du kan være sikker på at dén strategi vi implementere, er den mest rentable på sigt. Vores proaktivitet og omstillingsparathed sikrer dit firma de bedste resultater.

Derfor skal du vælge os

Vi vil være din professionelle samarbejdspartner igennem hele processen og samarbejdet. Vi går ind for gennemsigtighed og du vil få et unikt indblik i alt vores arbejde minut til minut.

Med en samarbejdsaftale på SEO med os, får du:

  • Adgang til vores 24/7 rapporteringssystem
  • Fast konsulent, som du altid kan kontakte
  • Faste og gennemskuelige timepriser
  • Timeregistrering og det udførte arbejde
  • Fyldestgørendes rapportering
  • Ingen binding på SEO aftaler

For os er det vigtigt, at du er med i processen og kan følge med i udviklingen af din synlighed i søgemaskinerne.

Vi vil meget gerne finde en løsning, der passer til dit firma. Vi kommer gerne ud og holder et uforpligtende oplæg, hvor vi kan vurdere hvor rentabelt SEO kan være for jer.

Du er velkommen til at kontakte os gennem vores formular eller ringe til os direkte på 71 96 93 10.

SEO firma der skaber resultater

SEO består af 4 konkrete discipliner. Disse discipliner kræver flere år at mestre. Vi har gennem flere års erfaring mestret disse 4 discipliner, hvorfor vi har udarbejdet en 4-steps strategi til vores arbejde med SEO. Denne strategi er testet på mange kunder og har haft ekstremt gode resultater til følge. Du kan se nogle af resultaterne her.

 

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen er alfa og omega for din SEO. Søgeordsanalysen skal sidde lige i skabet, da det er denne der sætter rammen for eksekveringen af strategien og selve SEO-arbejdet senere i processen. Hvis der fokuseres på forkerte søgeord i forhold til dine kunders købsrejse, kan det resultere i at dine kunder går til konkurrenten, da de ikke finder dig på Google. Søgeordsanalysen er første skridt i et større samarbejde.

Vi skal vide alt hvad I har på jeres kunder, så vi hurtigere kan skabe resultater for jer. Kunderne er nøglen.
Når søgeordene er fundet, tjekkes der altid efter konkurrencen på pågældende søgeord samt volumen. Disse faktorer er med til at indikere hvor lang tid der går, før SEO-arbejdet bærer frugt.  

Teknisk optimering

Efter søgeordsanalysen er udarbejdet skal hjemmesiden have en tur. Det nytter ikke noget at gå efter rangering nr. 1 på Google, hvis fundamentet ikke er holdbart og ens hjemmeside ikke er teknisk ’egnet’. Den tekniske optimering omhandler en gennemgående analyse af: 404/døde links, hastighed, duplikeret indhold, mobilvenlighed, URL-struktur og meget, meget mere.

Alle disse kan resultere i en langsom hjemmeside, med en kringlet URL-struktur, hvorfor værdien af hjemmesiden sænkes af Google. Den tekniske optimering er mindst lige så vigtig som andre tiltag.

 

On-page optimering

Efter hjemmesiden er opsat teknisk korrekt og fundamentet for hele analysen er gennemarbejdet, påbegyndes on-page optimeringen. Denne favner bredt, og handler om dit content/indhold på siden. H1-, H2- og brødtekst, søgeord, synonymer, video er alle blot få elementer af on-page optimeringen.

Det handler, i bund og grund om, at afdække dine kunders behov og samtidig optimere Googles forståelse af din hjemmeside. On-page optimeringen er en løbende proces og antages som værende den mest tidskrævende i hele SEO-maskineriet, da man altid kan optimere indholdet og udarbejde nyt forbedret content

Linkbuilding

Linkbuilding er sidste step i vores SEO-rejse og absolut en af de vigtigste. Der skal udarbejdes en komplet linkbuilding strategi, som skal eksekveres på tidligt i samarbejdet. Google anser links som værende et popularitetsstempel.

Jo flere links til en hjemmeside, jo mere populær, og derved må siden være mere relevant. Sagt med andre ord, handler linkbuilding om at overføre værdi fra andre hjemmesider til din side.

Udtalelse

Click in har udvist stor ekspertise på området, og de har håndteret vores SEM marketing (SEO/Google Ads) over alt forventning. De leverer altid timeseddel samt rapporter til tiden samt i et format der giver et godt overblik over de vigtigste KPI’er for vores forretning.
{

Ronni Madsen

Uptime development A/S

Skal vi samarbejde?

Vi hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og salg igennem digitale marketing strategier.

Forside

om os

artikler

guides

kontakt

Naverland 2, 2600 Glostrup, CVR: 38527002
71 96 93 10 / info@clickin.dk

© Click in ApS. Alle rettigheder forbeholdes.